Citiraj ivananeda prvotno napisa Vidi poruku
Evo ja sam radila u Srbiji doduse ali nije ti bitno.
Znaci- sto vise detalja. Prvo prilaz- ima li mesta za parkiranje, da li je cisto, da li su cisti izlozi , ima li tragova od lepljenih plakata. Kada udjes, da li te je neko docekaao, koliko je ljudi bilo u radnji, da li je uredno slozeno, kakva se muzika cula u pozadini. Prodavci-imaju li uniforme, da li je odmah prisao, da li je ljubazan, nasmejan, indentifikacione plocice (ime pozeljno), da li ti je pricao o proizvodu, da li je ponudio alternativu.Koliko je uredan-frizura, brada, ruke. Da li jesam pricao , ili je odgovarao na pitanja. Da li neki kolega bio u radnji, jesu li pricali medjusobno. Koliko dugo ti je posvetio paznju. Da li ti je napisao predracun, uslovi placanja, isporuka..Da li te je ispratio do izlaza.
Znaci sto manje tvog misljenja a sto vise konkretnih detalja i podataka. Srecno
Da li mozes da mi posaljes pp za koju agenciju si radila? Htela sam da te pitam putem privatne poruke, ali ne vidim odeljak za pp ovde na forumu, nova sam, a i ne znam da li mogu odmah nakon registracije da koristim pp.
Izasao je oglas na Infostudu za SWOT agenciju, ne znam da li da se prijavim, jer sam na netu naisla na komentar jedne devojke da je uopste nisu isplatili, 2 meseca ih je pitala kad ce biti isplacena, ne znam sta je na kraju bilo.
Komentar je iz 2010. godine, mozda su se popravili, pa sad redovno isplacuju. Mada ako nisu onda, sumnjam kako isplacuju sada...