Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Beta!?

Datum pristupanja
    May 2010

Početno Beta!?

Pozdrav svima!!!!
    Molim za savet. Vracena su mi dva enbriona 04 27 2010, uradila sam test za trudnocu 05. 12 . i pozitivan je! Iz klinike su me poslali da uradm betu 05.13 , beta je bila239 oda sam uradila betu 05.15 i bila je 358 .
    Zvali su me iz klinike i rekli da opet odem da izvadim betu 05.17 sto sam i uradila.
    Oni sumnjaju da nije vamatericna.Uhhh neznam vise sta cu sa sobom cekam poziv .....
    Da li je neka od vas imala slicno iskustvo ? Poludecu!
    Hvala unapred!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

dok se ne javi netko pametniji ja ću ti samo poslat ~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kacuska, nažalost u istoj sam situaciji i nemam ti što pametno za reći. Teško je već predvidjeti je li vanmaternična. Moja je beta 18 dana poslije ovulacije 53,9, nakon dva dana 68, i isto se sumnja na vanmaterničnu. Možemo samo čekati.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

a kakva ti je ova zadnja beta od 17.05.??
    i ja držim fige~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Pirica, hvala ti na podrsci !

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Danas trebaju da me nazovu iz klinike ....sva sam napeta ................

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

kacuska a kakva ti je bila beta 17.5.?

Beta bi u tako ranoj fazi trebala da se udvostruci svaka dva dana. Iz tvoje druge bete vidi se da ona nije dovoljno porasla sto obicno ukazuje na to da se trudnoca ne razvija kako treba. Ne mora znaciti da je to vanmaternicna trudnoca, ali moglo bi biti da je to biokemijska trudnoca.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

kacuska, vikki i ja mogu samo obadvjema zavibrati da na kraju sve bude kako treba i da ne bude vanmatericna.

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    kacuska, vikki i ja mogu samo obadvjema zavibrati da na kraju sve bude kako treba i da ne bude vanmatericna.
    cure držte se!!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj šniki prvotno napisa Vidi poruku
    cure držte se!!
    X

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Malo podrške i od mene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

i od mene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve na kraju bude dobro!!!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Cao vima,
    Sada su me zvali iz klinike i beta je 650 sledece vadjenje bete je 05.25 .
    UZ ce biti 06. 01
    Pozdrav!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

kacuska je da sam laik u ovom podrucju ali sam optimisticna u tvom slucaju.Javi nam se obavezno a do tada saljem puno ~~~~~~~~~ da se beta i dalje dupla.Pusa

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kaćuška, takav rast bete ne mora nužno bit vanmaternična, može bit trudnoća u maternici, a završit s missed abom (najvjerojatniji uzrok su kromosomopatije, koje su relativno česte, pogotovo kod viših ženinih godina). Ako si bete radila u istom labu i ako se ne radi o grešci, bojim se da su šanse za pozitivan ishod trudnoće male jer je i ova 3 beta manja od duplo, prema liječnici tu često ostavljaju prostora za nadanje... nekako, slučajevi koje sam popratila uglavnom ne bi dobro završavali, na žalost. Kao što mi je rekla jedna forumašica, "neumoljiv je zakon bete", iako medicina nije matematika i čuda se događaju.

Sretno, za što lakši ishod, meni su osobno više pomagali reality checkovi, nego razmišljanje pozitivno, ako je veća vjerojatnost da neće biti dobro, nego da će biti dobro, pa se nadam da ti ovo pomaže, a ne odmaže.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj kacuska prvotno napisa Vidi poruku
    Cao vima,
    Sada su me zvali iz klinike i beta je 650 sledece vadjenje bete je 05.25 .
    UZ ce biti 06. 01
    Pozdrav!
    Ja sam sada ipak malo optimisticnija, jer si rekla da su ti vratili 2 embrija. Postoji naime i ta mogucnost da su se pocetno oba implantirala pa se jedan mozda prestao razvijati, a drugi napreduje kako treba. Od srca ti zelim da je rijec upravo o tome!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i ja mislim isto kao i Aurora. sretno!!!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Hvala vam puno na recima podrske!!!!!!
    Juce kada me je sestra iz klinike zvala da mi kaze u koliko sati ce biti UZ 06.01
    dodala je da budem oprezna ako osetim ikakav bol u predelu stomaka da odmah idem u hitnu u slucaju da je vanmatericna.Rekla mi je da je to predostroznosti
    radi .Veliki pozdrav!

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

bok cure. ja sam nova tu, al pratim vas već neko vrijeme
    dali je neka od vas pravila betu u Dubrovniku, (u bolnici). zanima me koliko se cekaju rezultati!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Zdravo svima,
    Evo da vam se javim posle duzeg vremena.
    Zadnji put su mi vadili betu u subotu o5 29. i bila je 1300 samo da naglasim da sam 6+6 i u prosli cetvrtak su mi radili uz posto su se uplasili da je vanmatericna i na uz se vide sak ili ti tako nesto ne znam tacan prevod sa engleskog.Beta raste ali kako bi oni hteli da vide . Danas opet idem da vadim betu i sutra uz.Eo toliko od mene.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kacuska, to je duplanje bete nakon 2 dana ili? držim fige za dalje i javi sutra kako napreduje.
    tally, vidim da ti nije odgovorio niko iz Dubrovnika, malo je cura iz Dubrovnika, pretpostavljam da su nalazi isti dan, ko i u zg, jesi već možda vadila?
    Posljednje uređivanje od mare41 : 31.05.2010. at 15:45

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Pozdrav mare, da beta je vadjena na dva dana.u cetvrtak je bila 910 u subotu 1300!
    Pozdrav!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kacuska, sretno!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Hvala ti puno pato !

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kacuska prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav mare, da beta je vadjena na dva dana.u cetvrtak je bila 910 u subotu 1300!
    Pozdrav!
    možda je bila kasnija implantacija pa beta sporije raste,ili su bili duplići pa se nažalost jedan prestao razvijati. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude sve ok!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj andreja prvotno napisa Vidi poruku
    možda je bila kasnija implantacija pa beta sporije raste,ili su bili duplići pa se nažalost jedan prestao razvijati. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude sve ok!
    Andreja hvala ti puno na podrsci. pre pola sata su me zvali iz klinike i rekli su mi da omah odem da izvadim betu(sto sam i planirala da uradim danas) i bice STAT tj. dobice rezultate za par sati i zakazali mi uz za danas a ne za sutra kako je vec bilo planirano. Malo me sve ovo plasi.Sva sam bezveze , uhhh bas mi je tesko...........

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kacuska, drži se, sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

drži se, šaljem puno virica da sve bude dobro!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Cure predivne ste!!!!!!
    Jos jednom hvala na podrsci!

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    kacuska, to je duplanje bete nakon 2 dana ili? držim fige za dalje i javi sutra kako napreduje.
    tally, vidim da ti nije odgovorio niko iz Dubrovnika, malo je cura iz Dubrovnika, pretpostavljam da su nalazi isti dan, ko i u zg, jesi već možda vadila?
    bok U Dubrovniku to ide malo sporo, al sta cemo sad! Vadila sam betu 13. dan nakon ET(158), i 15. dan(388), s tim da sam malo krvarila od tog 13. dana do jučer(6 dana). Sad opet moram sutra vadit, tako mi je rekao ginić! Sve me strah... al ima li tko s tim iskustva, ako jedan plod ode (vratili su mi 2),a sumljam na to, iskreno, kako se ponašaju vrijednosti bete? meni je sutra 20. dan! koliku bi trebala očekivati? hvala na prijašnjem odgovoru! Pozdrav s juga, hahaha, kad vas vec nema s donje strane

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tALLY, čestitam!
    nadam se da će ti pomoći ovaj link http://www.potpomognutaoplodnja.info...fera&Itemid=76

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
    bok U Dubrovniku to ide malo sporo, al sta cemo sad! Vadila sam betu 13. dan nakon ET(158), i 15. dan(388), s tim da sam malo krvarila od tog 13. dana do jučer(6 dana). Sad opet moram sutra vadit, tako mi je rekao ginić! Sve me strah... al ima li tko s tim iskustva, ako jedan plod ode (vratili su mi 2),a sumljam na to, iskreno, kako se ponašaju vrijednosti bete? meni je sutra 20. dan! koliku bi trebala očekivati? hvala na prijašnjem odgovoru! Pozdrav s juga, hahaha, kad vas vec nema s donje strane
    Moguće je da imaš hematom kao naša Rozalija..jesi bila na uzv?Usput-ß ti se normalno poduplala ali mislim po vrijednostima da je jedan bebač.Za dvoje je mala.evo u mom potpisu ti je vrijednost za 20.dan
    Posljednje uređivanje od pčelica2009 : 04.06.2010. at 08:41

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tally, vrijednosti bete se razlikuju od osobe do osobe i kolika će biti 20. dan ovisi samo o tome kakve su ti bile prethodne, tj. važno je da se beta pravilno dupla (ili da bude i veća nego dupla), a hoće li ona biti veća ili manje od npr. pčelicine na isti dan, potpuno je nevažno. Koliko vidim, kod tebe je to sasvim O.K. duplanje.

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

hvala vam curke, joj cijela sam napeta ...izludit cu svih oko sebe, ovo mi je baš super što sam tu naletila, vidim ja da ste vi već prave profesionalke! A sta s tim hematomom, jel to zabrinjavajuće, ako se o tome radi?!
    Idem tek 9-og na uzv, do tad cu vec bit luda. Danas sam opet vadila betu, čekam rezultate...(od ovih naših "brzih i žestokih" u dbk). Hvala vam još jednom!!!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tally, ako je hematom u pitanju, možda je bolje da miruješ, mada ja sa svojim hematomom svojedobno (a bio je veći od gestacijske vrećice) nisam imala problema, normalno sam se kretala i radila i on se vrlo brzo resorbirao (rastvorio). Svakako se posavjetuj s ginekologom.

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

cure, jučerašnja beta mi je pala na 60, i gineokolog mi je telefonski rekao da prekinem terapiju (utrogestani...), kao u smislu da je gotovo. vec sam vam pisala da mi je to lagano krvarenje trajalo 6 dana, a sad imam skroz mali "iscjedak" nekakve stare krvi, ova 2-3 dana. jel ima tko s tim iskustva? sad mi ništa nije jasno?! jel se to toliko čisti? da ipak idem na uzv u pon.? joj

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tally, nažalost kad beta padne, nema baš nade da će se trudnoća održati. Najčešće spontanim sve ode, no bilo bi dobro vaditi betu sve dok ne padne ispod 10 i za dva-tri tjedna otići na UZ. Meni je npr. beta pala na 24, nakon tjedan dana sam je vadila ponovno da vidim da je na nuli (i imala pristojno krvarenje 4-5 dana, i poprilične bolove), kad ono beta opet skočila - na 76. Sada čekam ponedjeljak i ponovno vađenje.
    Žao mi je što je tako završilo kod tebe.

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Tally, nažalost kad beta padne, nema baš nade da će se trudnoća održati. Najčešće spontanim sve ode, no bilo bi dobro vaditi betu sve dok ne padne ispod 10 i za dva-tri tjedna otići na UZ. Meni je npr. beta pala na 24, nakon tjedan dana sam je vadila ponovno da vidim da je na nuli (i imala pristojno krvarenje 4-5 dana, i poprilične bolove), kad ono beta opet skočila - na 76. Sada čekam ponedjeljak i ponovno vađenje.
    Žao mi je što je tako završilo kod tebe.
    bok Vikky, ja nisam ni mislila da ima nade, al me mući to krvarenje. Mislim da cu ipak otić na uzv, da vidim stanje, jer mi već dugo ovo traje. Ajde javi sto je bilo na kraju s tvojom betom, to mi je baš čudno! Ps. Jeli tei prva beta bila ok? Koji dan ciklusa je počela padati? Nadam se da ti je pogrešan nalaz, taj od 24 Sretno sutra!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moja je beta bila premala odmah po izostanku M. tako da se znalo da neće biti O.K. Nije se duplala, u 6. tjednu je počela padati, došla do 24, tad sam već treći dan krvarila, i za tjedan dana je ponovno skočila na 76. Nalaz, nažalost, nije pogrešan (uradila sam šest beta u ova 3-4 tjedna), a sutra je novi pa ćemo vidjet.

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Moja je beta bila premala odmah po izostanku M. tako da se znalo da neće biti O.K. Nije se duplala, u 6. tjednu je počela padati, došla do 24, tad sam već treći dan krvarila, i za tjedan dana je ponovno skočila na 76. Nalaz, nažalost, nije pogrešan (uradila sam šest beta u ova 3-4 tjedna), a sutra je novi pa ćemo vidjet.
    a joj, bit ce, valjda bolje drugi put... i meni i tebi

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure, sretno!!!! Da sve bude u redu !!!

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Vikki, jesi bila? Meni je gin. rekao da vadim u petak ponovo betu da vidimo jeli na nuli! Mislim se, "Pa znam, vec mi je vikki rekla" Pozdrav!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •