Pokazuje rezultate 1 do 50 od 140

Tema: Podvezivanje jajovoda...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne znam bas da je to tabu tema, ali mislim da se vise radi o tome da nekako nema povratka unatrag nakon toga (bez obzira na anegdotske price o prijateljicama i susjedama koje su zanijele usprkos zahvatu, to je svejedno neuobicajeno), i da covjek mozda danas ne zna da li ce razmisljati drugacije za par godina.
    Povezivanje jajovoda je malo kompliciranija procedura, principijelno irevirzibilna, od podvezivanja spermovoda (ili kako li se vec zove), koja je principijelno reverzibilna i jednostavnija. Postoje i druge prilicno sigurne metode kontracepcije, ali naravno kontracepcija uvijek zahtijeva manje ili vise angazmana tokom fertilnog razdoblja zene.

Bez obzira na pravila i praksu, ako si cvrsto odlucila da je to ono sto zelis, treba se naravno raspitati kod lijecnika kojim putem nastaviti...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj majoslava prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam bas da je to tabu tema, ali mislim da se vise radi o tome da nekako nema povratka unatrag nakon toga (bez obzira na anegdotske price o prijateljicama i susjedama koje su zanijele usprkos zahvatu, to je svejedno neuobicajeno), i da covjek mozda danas ne zna da li ce razmisljati drugacije za par godina.
    Povezivanje jajovoda je malo kompliciranija procedura, principijelno irevirzibilna, od podvezivanja spermovoda (ili kako li se vec zove), koja je principijelno reverzibilna i jednostavnija. Postoje i druge prilicno sigurne metode kontracepcije, ali naravno kontracepcija uvijek zahtijeva manje ili vise angazmana tokom fertilnog razdoblja zene.
    Uza sve navedeno, što u potpunosti potpisujem, dodajem i jedan poticaj na razmišljanje koji bi pomogao da se shvati i druga strana, ona liječnička: što kad mlada žena ispod trideset napravi takav zahvat i onda se predomisli iz jednog od stotinu mogućih razloga - npr. drugi brak itd.itd....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •