Pokazuje rezultate 1 do 50 od 140

Tema: Podvezivanje jajovoda...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam tek sad u 48 godini sama sebi postavila pitanje zašto to nisam učinila.... Zapravo, znam ja odgovor na to. Nije mi trebalo. ALI sad bi mi bilo puno lakše da sam eventualnu odluku o podvezivanju jajovoda donijela negdje nakon zadnjeg poroda. A nisam. Činilo mi se preradikalno. Pa sad s dolaskom menopauze imam veselje.... i osjećam se na trenutke "ko preplašena studentica". No, kak god bilo, nadam se da ne bude dugo trajalo jer se spremam (psihički) na ugradnju mirene (iud s hormonima) iako mi se ni to ne čini baš sretnim rješenjem. Za nešto se moram odlučiti jer me ne vesele moguće posljedice u vidu slučajne trudnoće.

Sretne smo zapravo da imamo bilo kakvu mogućnost izbora. Moja rođakinja je podvezivanje jajovoda obavila daaavno nakon trećeg poroda (drugog živog djeteta) jer joj na kraj pameti nije padalo da se zafrkava s mogućim trudnoćama i njihovim posljedicama za svoje i djetetovo zdravlje. Imala je razloga. Imala je i preporuku liječnika. Ja nisam bila u takvoj situaciji pa eto, nisam se na to odlučila, ali i te kako dobro razumijem da ima žena kojima je to sigurna i udobna opcija.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 14.06.2010. at 13:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •