Pokazuje rezultate 1 do 50 od 140

Tema: Podvezivanje jajovoda...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj nelitza77 prvotno napisa Vidi poruku
    Vidis, ovo je zanimljivo znati! Mojoj prijateljici su odbili zahvat unatoc tome sto vec ima 5 djece jer nije napunila 35!
    Inace, ja sama tesko da bi se odlucila na ovaj zahvat (bolnica i operacija bojim se ko vraga), unatoc tome sto mi je i mojih troje ponekad previse i ne mislim u skorije vrijeme (ako ikad) ponovo bit trudna. Al u mojoj glavi je ono "...but what if...?" jos uvijek preglasno. Ne samo mogucnost da se jednog dana predomislim pa pozelim jos potomaka kad ovi odrastu ili kad upoznam drugog "covjeka svog zivota", vec i ne toliko cesta al ipak realna mogucnost da u mojih slijedecih 10ak plodnih godina netko od njih ili cak svi (zauvijek) nestanu. Nepazljivi vozac, neocekivana bolest...sve je to moguce i zivot se izmjeni u trenu.
    U krugu prijatelja mojih roditelja je na žalost jedan par koji je doživio upravo to o čemu pišeš, nakon troje djece relativno mladi odlučili su se na sterilizaciju, on je dosta poznat ginekolog pa vjerojatno nisu pitali komisije za mišljenej i onda su krozi idućih destak godina ostali bez svo troje djece. Bila je to velika tragedija sama po sebi, baš mi se urezalo u pamćenje iako sam tad bila curetak i ni blizu misli o takvim zahvatima.
    Posljednje uređivanje od pikula : 25.03.2011. at 14:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •