Moj najstariji obožava zoo vrt. Vodimo ga od nekih godinu dana. U to doba nije baš bio previše zainteresiran, više je to nama bila zanimljiva šetnja, a postalo mu je zanimljivo s neke 2,5 godine. Moj je najviše obožavao slona-koji je nažalost uginuo. Sad svaki put pita za slona. Jako su mu interesantni morski lavovi, posebno hranjenje i jednostavno obožava gmazove i tropsku šumu. Recimo majmuni ga uopće ne fasciniraju. Nakon toga dobre su mu i mačke (lavovi posebno). Jako se ražalosti nad medvjedima, nije mu jasno zašto im ne počiste nastambu. I jedan od best of mu je "Domaća hiža", tamo su mišeki, žohari, moljci i slične životinjice koje žive po kućama. Voli i kavez za homosapiensa, tu uvijek moramo prosjediti neko vrijeme. Mojem recimo jeleni, bizoni, vukovi uopće nisu interesantni. To je već pri kraju zoo-a pa je valjda već i umoran. Nikada još do sada nije postavio pitanje zašto su životinje zatvorene, valjda još nije dovoljno zreo da shvati taj pojam zatvora. Mi smo ove godine slavili i ročkas u zoo vrtu i klinci su bili oduševljeni.