U Švicarskoj kući se ne sjećam ima li nešto za jesti (tipa kolača), ali je stvarno predivno mjesto za sjesti na kavu.
U Švicarskoj kući se ne sjećam ima li nešto za jesti (tipa kolača), ali je stvarno predivno mjesto za sjesti na kavu.
Mi smo stalni gosti Zoološkog vrta, a svaki puta jednako uživamo. Moja curica obožava morske lavove, tuljana i ribice, tako da se trudimo doći svaki puta za vrijeme hranjenja nekih od tih životinja.Na stranicama Zoološkog vrta može se pronaći raspored hranjenja morskih lavova, tuljana te kada se održavaju predavanja. Volimo ponjeti klopu (sendvič, voćku ili kolač) sa sobom pa kod lavova napraviti malu pauzu. Imaju slatki parkić za igru u koji sam ja počela polako puštati svoju curu s 3 godine. U svakom slučaju nikada nam obilazak ne traje manje od 2 sata; a nema šansi da slučajno propustimo posjetiti neku od životinja. Poseban je doživljaj vikendom kada na mostu kod lavova djeca mogu pozdraviti lutku Dado. Moja je oduševljena svaki puta i obožava plesati uz njega. Apsolutno preporučam!!!
PS: I da ne zaboravim; može se pronaći raspored posebnih događanja u vrtu; poput Dana gmazova, događanja posvećenih Danima planeta Zemlje,...
Posljednje uređivanje od ninanuna : 20.05.2010. at 12:30