wana,

nemam iskustva nakon operacije, no htjela bih ti napisati nešto što je nama pomoglo generalno s upalama uha.

Nakon 3 god starosti, mom malom su zaredale upale uha. Imali smo čak i tekućinu u srednjem uhu, prijetilo nam postavljanje cjevčica itd. Sreća tekućine smo se uspješno riješili uz savjete otorinca. No kasnije su upale krenule ponovo. Odlučila sam da to više nema smisla, ti svi antibiotici mu samo čine da bude još podložniji sljedećoj upali i odlučila sam probati nešto što je bilo spomenuto tu na forumu, najobičniji luk.

Luk se nasjecka (kao za kuhanje), stavi u tanku pamučnu čarapu, zaveže (da ne ispada), stisne se par puta da se čarapa navlaži sokom i to se prisloni djetetu na uho i drži dok bol ne prođe. mi obično neku traku stavimo preko da to stoji na uhu.

I tako kad ga je jednom luđački bolilo, ja odlučila to probati, kontala da me ništa ne košta ionako će završiti na antibiotiku ako to ne bude šljakalo. Nakon isprobanog luka, mi NIKAD poslije nismo konzumirali antibiotik. Svaki put na prvi znak on bi sam zatražio luk i relativno brzo bi bol bila ko rukom odnešena. Potrebno je samo mijenjati sa svježim lukom kad se sasuši i onako sparuši, i bitno je da je luk onaj od kojeg ti suze cure kad režeš (onaj kineski baš nije dobar).

Zašto to šljaka.. pojma nemam Ali činjenica je da šljaka. Probajte, mislim da nemate što izgubiti

I isto tako za to vrijeme je nužno da je djetetu nos prohodan, pa uvijek špricamo fiziološkom i operilom po potrebi.

Sretno vam bilo i da vam što prije prestanu problemi s uhoboljom