hitno hitno
nema opravdanja
inace... maxime zna![]()
hitno hitno
nema opravdanja
inace... maxime zna![]()
bilo gdje samo da imam zenu u roku od sat vremena
Posljednje uređivanje od ivarica : 19.05.2010. at 11:52
molim vas, molim vas da se netko javi. ne smijemo ovo propustiti. Ja sam friski pacijent pa sam tako po starom zakonu prosla samo AIH i do sada jos nisam bila u stimuliranom IVF-u (po novome ni necua za Maribor jos nisam dobila nikakve papire, tako da nisam uopce relevantna za ovu pricu. Molim vas, molim vas. Slusajte sada sabor, slusajte ga kako laze!!!! Demantirajmo ga!
molim vas
previse stvari imam danas da bi jos i topik podizala
ako se ne javi neka od vas, ja zovem otvoreno da ne dolazim ni ja
tako stvari stoje
Dajte cure... za ovo se borimo...neka se i naš glas čuje....
Ja tek na pretragama..Ajmo ženske!!!!
cure, dajte se javite.
nema previše smisla samo iščitavat statistike...
emsija je otkazana jer nitko s druge strane ne želi doći
Posljednje uređivanje od Lutonjica : 19.05.2010. at 13:54
Lutonjica, molim te definiraj 'drugu stranu', da li je to:
A.) MPO pacijent koji je trenutno u Mariboru na ljecenju,
B.) Milinovic & Co.
Da su nam barem dali vremena da se pripremimo i javili ranije. Ja sam upravo u 7. postupku na KBC RI i rado bi se susrela sa dr. Š. i "vrlim" nam ministrom. Inače sam iz Rijeke.
Emisija je OTKAZANA, nema nikoga s druge strane!
bublice, milinović ni itko iz mzss neće doći.
zakon je odličan, a vani ga nemaju jer su neuki (zato će svj. banka i prepisat milketovu reformu), dok su ga naši liječnici bojkotirali..
U neku ruku mi je čak i drago što je otkazana. Tema je široj javnosti zanimljiva, podigla bi im gledanost - ali HTV ju svojim dosadašnjim izvještavanjem ne zaslužuje.
I krivo mi je da se nitko nije javio. I znam da nije jednostavno, ovako na ho-ruk, bez najave. Sad bi svi trebali biti stand by u Zg na raspolaganju cjelokupnom TV gledateljstvu Hrvatske!! Spremni na javni linč. To nije ravnopravna borba - političari su sami izabrali profesiju koja podrazumijeva javne nastupe i izlaganje na TV-u. Neplodni parovi bi najradije da to nisu. Bolest se ne bira.
Ajmo sad svi malo, preko javne TV pričati o mom spermiogramu, seksualnom i bračnom životu, tobožnjem promiskuitetu, hemeroidima..... mislim, tko normalan bi samo tako pristao!!!
prvo, smatram da je rodi nanesena velika steta otkazivanjem ove emisije
to je rijetko mjesto gdje bi imale pažnju velikog broja gledatelja i mogle iznijeti pa i dokazati tvrdnje da ministarstvo frizira prezentacije na način da su potpuno neiskoristive
da je to tako, dokazuje nam to što emisije - neće biti
drugo, nikako se ne radi o ho-ruk situaciji
pa već smo 5 dana svi na nogama oko ovog i sudjelujemo kako znamo i umijemo
osim onih koji ne osjećaju baš puno osobne odgovornosti za ovu situaciju
način na koji se ja ovih dana osobno izlažem u obrani ove istine je puno puno više od onog što bi roda od mene ikad tražila
zato sam užasno ljuta kad čitam da pišeš da ti je drago da je emisija otkazana zato da ti ne bi osjećala odgovornost za nesudjelovanje
ja znam da se sad bhany hvata za glavu i misli kako ce moje rijeci ublaziti, ali hebatga
Ivka ja bi tvoje riječi još pooštrila, a ne ublažila.
Svo tvoje zalaganje za nas je neprocijenjivo i ako ti ikada u životu bilo što zatreba tu sam.![]()
ma ne hvatam se za glavu...samo se smijem
no da, imamo doslovno izvanrednu situaciju zadnjih 5-7 dana i doslovno smo na nogama
puno nas živi u nekom obliku izvanredne situacije - borbe protiv tog zakona već 10 mjeseci
i
da ne vjerujemo u mogućnost promjene pa makar i malim koracima ne bismo rastezali svoju intimu, priče, imena po forumima, novinama, pismima...oni hrabriji i po tv-u...i takvih je već bilo mnogo, znači ima ljudi koji su spremni...znam da smo gotovo uvijek našli lice za priču i sretna sam zbog toga
a da je teško, teško je istupiti
ali ima odvažnih..i zbog toga sam sretna
nadam se da bi se našlo nekoga i za večeras da se išlo u otvoreno...
a, uostalom, svatko može nešto učiniti...može...i svako sudjelovanje će biti pomak...i rasterećene preopterećenima
ja u to iskreno vjerujem
Posljednje uređivanje od BHany : 19.05.2010. at 23:12
to što je otkazana je dokaz "svrstanosti" htv-a
http://www.vjesnik.hr/html/2010/05/1...asp?r=unu&c=13 potpuno istovjetno ovom tekstu i ovoj novini!
Ivarice, potpuno se slažem sa tobom.
Osobno me se ne tiče, nisam pacijent kojeg tražite, ali svejedno sudjelujem, kuham jaja, širim glas, trudim se koliko mogu.
Ono što želim reći je da dokle god se pacijenti ne uključe do te mjere da su voljni o svojim najintimnijim problemima debatirati pred cjelokupnom hrvatskim gledateljstvom - pomaka neće biti. Mislim da se možemo složiti da to nije ni jednostavno ni lako, i borba nije fer niti ravnopravna.
svi koji žele zaista pomoći a ne mogu na ho-ruk - mogu se učlanit u Rodu i pomoći da zaista postane efektivna organizacija MPO pacijenata. Ako želite napraviti nešto konkretno, ovo je moj savjet. Anonimno je i ne postoji neka strašna obaveza akcija, a time biste s riječi prešli na djela.
Članarina je 100kn, pristupnica je ovdje: http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=1&Tekst2ID=221 i možete ju i faksirati na fax 01-61-77-510
Ako želite detalje, pojašnjenja ili odgovore, slobodno me kontaktirajte na pp.
ivarica to što Viradite za nas je NEPROCJENJIVO!
Puno hvala![]()
![]()