Citiraj drndalica prvotno napisa Vidi poruku
U neku ruku mi je čak i drago što je otkazana. Tema je široj javnosti zanimljiva, podigla bi im gledanost - ali HTV ju svojim dosadašnjim izvještavanjem ne zaslužuje.
I krivo mi je da se nitko nije javio. I znam da nije jednostavno, ovako na ho-ruk, bez najave. Sad bi svi trebali biti stand by u Zg na raspolaganju cjelokupnom TV gledateljstvu Hrvatske!! Spremni na javni linč. To nije ravnopravna borba - političari su sami izabrali profesiju koja podrazumijeva javne nastupe i izlaganje na TV-u. Neplodni parovi bi najradije da to nisu. Bolest se ne bira.
Ajmo sad svi malo, preko javne TV pričati o mom spermiogramu, seksualnom i bračnom životu, tobožnjem promiskuitetu, hemeroidima..... mislim, tko normalan bi samo tako pristao!!!
prvo, smatram da je rodi nanesena velika steta otkazivanjem ove emisije
to je rijetko mjesto gdje bi imale pažnju velikog broja gledatelja i mogle iznijeti pa i dokazati tvrdnje da ministarstvo frizira prezentacije na način da su potpuno neiskoristive

da je to tako, dokazuje nam to što emisije - neće biti

drugo, nikako se ne radi o ho-ruk situaciji
pa već smo 5 dana svi na nogama oko ovog i sudjelujemo kako znamo i umijemo
osim onih koji ne osjećaju baš puno osobne odgovornosti za ovu situaciju

način na koji se ja ovih dana osobno izlažem u obrani ove istine je puno puno više od onog što bi roda od mene ikad tražila
zato sam užasno ljuta kad čitam da pišeš da ti je drago da je emisija otkazana zato da ti ne bi osjećala odgovornost za nesudjelovanje

ja znam da se sad bhany hvata za glavu i misli kako ce moje rijeci ublaziti, ali hebatga