poučena prošlim iskustvom, gdje se nisam mogla doslovce maknuti od djeteta mjesec dana i duže, zanimaju me sve ideje što se može skuhati i zamrznuti pa da poslije samo vadim i podgrijavam, da mi muž i starije dijete kad dođu sa posla/iz vrtića imaju što jesti,...
moja ideja, skuhati tonu umaka bolognese, staviti u plastične zdjelice, i onda oni imaju ili lasagne, ili neko tijesto sa tim istim umakom, ili špagete, neku verziju musake,.....
onda skuhati chili con carne, isto tako u zdjelice, i onda imaju to za jesti,
nadinstati luka i mesa, crvena paprika i drugi začini, isto tako u škrinju,... juhe iz vrećice, gotov pommes,.....
kako ste vi to organizirale, ako koja je uopće, ili neke ideje što se sve može zamrznuti,..... jer ovaj mi put ne pada na pamet da mi svekrva od dolje nosi jelo, pa da nakon mjesec dana sve to dobijem po nosu,.. mada, otkako je svijeta i vijeka, zna se da žena poslije poroda jednostavno iz mase razloga, ne može po hiži juriti kao ptica trkačica,...kod mene je STRAŠNO specifična situacija, njegovi starci oboje alkosi, stalna svađa, čangrizanje, i da ne idem dalje u detalje,..... ako netko ima ideju,
unaprijed hvala
pliiiz