Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Hrok

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Hrok

ne znam je li ovo pravo mjesto za otvorit ovaj topic, ali možda netko zna. Naime, zanima me što se sve vidi u HROK-u, odnosno kako to izgleda. Da se razumijemo ne namjeravam ništa muljati već planiram dići stambeni kredit. Sve svoje obaveze redovito otplaćujem, ali znam zakasniti koji dan...ono čekam plaću, odnosno sada porodiljnu pa umjesto 15-og platim 18-og pa me zanima kako takva kašnjenja izgledaju u hroku. uglavnom ovih dana ću predati papire pa ću sve vidjeti i sama, ali čisto me zanima imam li se čemu dobrom nadati. I zna li netko ako nešto ne valja u HROK-u može li se to nekako 'popraviti'? Zahvaljujem na odgovorima

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

bokic.
    ja kad sam isla trazit kredit odmah su mi gledalu taj hrok. tamo ti se vidi tipa sve u nazad 12 mj. i to ako si npr.bila u nedozvoljenom minusu ili kasnjenje placanja kreditinih kartica, ili bilo kakvo dugovanje prema bankama. meni se vidjelo da 2 mj. nisam platila racun za amex i to ona 2 mjeseca kad smo bili na moru na neki bezvezni iznos od 400-tinjak kn i to je kao bila zapreka. kad su ti npr ti dugovi placeni, trebas pricekati cca 3mj i onda ti se nista vise nece vidjeti. tako su barem meni rekli..
    i da, na kraju sam dobila kredit

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Većina banaka dok si na porodiljskom traži sudužnika.

http://www.hrok.hr/Default.aspx?sec=32

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anamix prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam je li ovo pravo mjesto za otvorit ovaj topic, ali možda netko zna. Naime, zanima me što se sve vidi u HROK-u, odnosno kako to izgleda. Da se razumijemo ne namjeravam ništa muljati već planiram dići stambeni kredit. Sve svoje obaveze redovito otplaćujem, ali znam zakasniti koji dan...ono čekam plaću, odnosno sada porodiljnu pa umjesto 15-og platim 18-og pa me zanima kako takva kašnjenja izgledaju u hroku. uglavnom ovih dana ću predati papire pa ću sve vidjeti i sama, ali čisto me zanima imam li se čemu dobrom nadati. I zna li netko ako nešto ne valja u HROK-u može li se to nekako 'popraviti'? Zahvaljujem na odgovorima
    Urednost u plaćanju se prati kao: redovno - do 30 dana od dana dospjeća obveze, plaćeno sa zakašnjenjem od 30 - 59 dana, pa sa kan+šnjenjem od 60 - 89 dana...i više.
    Evidentiraju se sve pokrenute zapljene / ovrhe.

evidentiraju se sva financijska potraživanja po kreditima, potrošačkim kreditima (po karticama), prekoračenjima po tekućim računim, revolving karticama....itd.

Kako će banka tretirati tvoj financijski status i tvoju urednost u podmirenju obveza, ipak ovisi o kreditinim politikama svake banke.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Većina banaka dok si na porodiljskom traži sudužnika.

http://www.hrok.hr/Default.aspx?sec=32

ma tražili bi me sudužnika i bez porodiljnog budući da je riječ o stambenom, dakle prilično velikom kreditu, ali to mi nije problem. iščitala sam i link - thnx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •