Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Dobila 2,5 kg u prvih 9 mjeseci!!!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pupa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno Dobila 2,5 kg u prvih 9 mjeseci!!!

Bok cure,

Znam da postoji tema Sitne bebe, ali nisam naišla na ovako ekstremno iskustvo pa otvaram novu temu. Dakle, moja palčica je rođena nakon uredne trudnoće, velika - 4 kg, Apgar 10/10, sve bilo super (dojenje, dobivanje na težini) do početka 2. mjeseca kad sam primijetila da jede kraće (5 min) i rijeđe. Uslijedili su pokušaji izdajanja, dojenačke formule (iako sam pretpostavljala da se ne radi o problemu vezanom uz dojenje), no ona kad više neće, NEĆE. I tako i dan danas. S gotovo 9 mjeseci ona pojede 3 obroka dohrane između 120 i 140ml i 3 dojenja po 5, max. 7 minuta - max. 100ml po dojenju. Detaljno je obrađivana kod odličnog gastroenterologa na Rebru i svi nalazi su dobri! Sada će nam on preporučiti neke druge specijaliste jer se očito ne radi o nečemu vezanom uz probavu. Da ne zaboravim, bili smo čak kod psihologa kako bi se isključila anoreksija(!!!!) i kaže psihologica da po njoj nije ništa psihički. Opet, i to smo očekivali budući da je moja mrvica izrazito zadovoljno dijete.
    Da ne duljim, samo me zanimalo ima li netko slično iskustvo jer više stvarno ne znam da mislim i radim. Ljudi, ne liječnici, nas tješe da je jednostavno sitnije dijete, da je sigurno zdrava budući da po svemu drugome ne odudara od ostale djece njezine dobi, ali ne može biti normalno da dijete u 8 mjeseci dobije 2 kg i s 9 mjeseci jede kao prosječna 4-mjesečna beba.
    Posljednje uređivanje od sirius : 19.05.2010. at 15:10 Razlog: izbrisala sam naziv adaptiranog u skaldu sa pravilima Foruma

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •