-
Oziljak od cijepiva BCG
Zanima me kakvi su oziljci od BCG kod vase djece, odnosno, koliko su veliki ili mali. Je li kod brace oziljak donekle slican, ili kod svakoga potpuno razlicito? Postoji li da opce nema oziljka? O cemu ovisi koliki ce biti ozlijak - samo reakcija tijela ili isto nacin injekcije?
-
mom je do sada bilo crveno i sad sam baš neki dan primjetila da je dosta mali više nije crven nego boje kože,jedva je primjetan,moram baš izbliza gledati da ga primjetim,takav sličan i ja imam. Mogu se izraziti da mu je baš lijep ispao.
-
maloj mi se uopće ne vidi pa ni pedijatrica nije sigurna je li ga uopće primila ili nije. iako piše u otpusnom pismu s neonatologije da je besežirana.
mali će mi skoro napunit godinu dana i njemu se i sad vidi iz aviona. crven mu je skroz. do prije dva miseca mu je bila krastica i pedica se nije radi toga zabrinjavala.
-
I nama je crveni ožiljak kao prišt a bila je isto do nedavno krastica i pedica kad ga je gledala nije ništa komentirala.
-
mom malom nije ostao nikakav oziljak....
-
Mom L je do nedavno bila neka bijela krastica koja je otpala i sada izgleda kao mali crveni plik.
Na ostala pitanja ne bi znala odgovor, iako pretpostavljam da je kod svakog oziljak drugaciji, da kod brace nije slican zato jer su braca. Ne znam, mozda to ovisi i o spretnosti med. sestre koja bebi daje inekciju.
-
moj beban jos nema ni 2 mjeseca, sad mu gledam oziljak i vidim da je poceo da crveni i kao da je malo pod upalom (kao da je malo zagnojeno ako me shvatate) i palo mi je na pamet da mozda namazem kantarionovim uljem, smije li se to uopste?
-
Nama je isto bilo tako, ali me pedijatrica vec bila upozorila da se ne iznenadim i rekla da ako pocne curiti samo stavim sterilnu gazu na to i ne mocim dok ne prestane. Sada nam je samo suha krastica. Za mazanje kantarionovim uljem nisam sigurna...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma