Pokazuje rezultate 1 do 50 od 181

Tema: glazbena škola, ništa ne razumijem

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja bih voljela da postoji neka light verzija glazbene škole

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa postoji, kako ne...

Tečaj gitare ili tečaj klavijatura. Ima toga u većini kulturnih centara po Zagrebu. I mislim da su im baš sad prijave i upisi u tijeku.

Gle ovo (ima toga i na drugim mjestima): http://www.kcp.hr/radionice_tecaji.asp?id=36

Ima dosta djece iz kvarta koji uredno idu na ovo jer ne žele formalno glazbeno obrazovanje, a voljeli bi svirati.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa zapravo ima. Neke (privatne) škole nude tečajeve. Imaju instrument, mogu upisati i solfeggio, traje 4 godine, svake godine na kraju je završni ispit. Samo bojim se da onda ništa od bodova pri upisu u srednju školu, za one kojima je to važno (sumnjam da se priznaje nešto što se zove tečaj).

Sin naših prijatelja ide u jednu takvu školu i jako su zadovoljni, jer na kraju, kao i svugdje, sve ovisi o nastavniku, tj. o tome kakav odnos uspostavi s učenikom.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moje obje idu. jedna na klavir druga violu, u razlicite dane u razlicitom turnusu od solfegia tako da svaki dan jedna ima sviranje i solf. sva 4 dana je jedna u glazb. nije nam predaleko no neidu same vec ih ja vodim. ludnica uglavnom. jos i na tkd idu. vidit cemo kako ce biti kasnije, za sada ide.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •