-
Čini mi se da upisne kvote nigdje nisu velike. Moji su u Balokoviću. Moj mlađi nije dobio zeleno svjetlo za željeni klavir. Prihvatio je harmoniku kao i drugi sin, kojem je to i bio prvi izbor. U roku od samo nekoliko mjeseci dospio je do internog školskog takmičenja.
Ne uzrujavam se radi toga. Problem je samo ukoliko dijete ne želi ništa osim odabranog instrumenta, pa probaj pitati kakve su kvote za iduću godinu... S nama nitko nije razgovarao, nego su djeci rekli na prijemnom da se mogu upisati na harmoniku.
Nađi nekoga "iznutra" i raspitaj se kakva je stvarna situacija, ali ne bi me iznenadilo da zaista nema mjesta. Ovisi to o broju profesora itd... Ja sam dobila informaciju od susjede da su profesorice harmonike izuzetno kvalitetne (što se pokazalo točnim) i djeca su zadovoljna.
S druge strane, prije koju godinu nisam uspjela mlađeg sina ugurati u predškolski program - jednostavno nije bilo mjesta. Nisam se puno pokušavala laktariti, mrtvo hladno smo odustali, čekali redovni upis i sve pet.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma