Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Pedijatar ~ Split

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Pedijatar ~ Split

Nemojte se smijati, znam da je rano, ali budući da ne znam kad ću završiti u bolnici, bolje da pitam odmah.
    1. Da li moram izabrati pedijatra u mjestu u kojem živim?
    2. Savjetujte mi dobrog pedijatra u Splitu...
    3. Da li postoji neko savjetovalište za djecu, gdje se vode zdrava djeca na vaganje i sl. ili to sve radi pedijatar koji pregleda i dijete kad je bolesno? Nije mi baš jasno kako dovedeš dijete na prvu kontrolu, ako je prije tebe bilo dijete s upalom grla ili slično, pa postoji mogućnost da se i zdravo dijete razboli? :?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ma zašto bi ti se smijali...? pa proće ti još sto stvari kroz glavu..
    mi uvijek hvalimo našu pedijatricu, dr.meiru kraus/na mertojaku, ali mislim da ćeš kod nje teško upasti jer stvarno nema mjesta..
    inače, problem koji spominješ (zdrava, bolesna djeca) neki pedijatri rješavaju tako što imaju posebne termine za zdravu djecu..
    Za savjetovalište ne znam, osim za privatnu polikliniku badem, koja ima i radi sve, a po mojim kriterijima nisu preskupi..oni btw dolaze i kući i za zdravu djecu
    puno sreće, jedva čekamo dobre vijesti!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

potpisujem maju što se tiče privatne poliklinike badem. pedijatrica je izvrsna i super je što ti da svoj broj mobitela, pa je možeš kontaktirati bilo kada, doći će ti kući ako je potrebno, laboratorijske pretrage rade u svako doba dana i nalazi su odmah gotovi itd.
    što se tiče pedijatra preko hzzo, mi smo upisani u dr. kirn na sućidru i jako smo i s njom zadovoljni. naručuje pacijente, pa nema čekanja, u ambulanti postoji čekaonica za bolesnu i čekaonica za zdravu djecu.
    čula sam za dosta pedijatara koji naplaćuju usluge naručivanja (?!). ako ne platiš, osuđen si doslovno na sate i sate čekanja s malom bebom. kolegica s posla je tako dolazila s bebom od mjesec dana na prvi pregled dva puta zaredom i nije uspjela doći na red. naravno, nije dolazila i treći dan već se prebacila u drugog pedijatra.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo kod dr.Matića u dispanzeru i preprepreprezadovoljni smo s njim, družimo se već 4g i nikad nikakve zamjerke

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo kod dr. Dadić na Bačvice i prezadovoljni smo - jako nježna s djecom i odličan dijagnostičar
    za prvi pregled bebe te sestra naruči tako da ne čekaš

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Dr. Krsnik-Katunaric na dispanzeru. Jako pazljiva i dobar dijagnostičar. Ne možeš se naručiti, ali ako dođeš pred kraj radnog vremena, sigurno nikoga neće biti. Ima odvojenu ordinaciju za zdravu i bolesnu djecu, ali je čekaonica ista. Pa mi onda čekamo vani, a tata unutra.

Početno

Mi smo kod dr. Denis Vulić (Mertojak). Kod Kraus nema mjesta. Meni je dr. Vulić ok, jer smo prije imali jednu ajme majko. Grubo je to reći ali je tako. Zato smo s prvim djetetom išli kod dr. Blanke Labure (poliklinika Badem). Više mi je ona korisnih i vrijednih savjeta dala ....I nikad nije problem da je nazoveš i pitaš za savjet. Žena je super.
    Po mom mišljenju pedijatar mora biti tu da ga možeš pitati za savjet. A mi to sa prvim djetetom i prvim pedijatrom nismo imali. A znate, kako je kad je prvo dijete u pitanju.....

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

E super, baš Vam hvala na informacijama da znam odakle krenuti i malo se raspitati. Nego, nitko mi nije odgovorio da li moram izabrati pedijatra u svom domu zdravlja :? Ako sam Vas dobro skužila ne moram. Naime ja sam u Trogiru i niti s jednom ordinacijom nisam bila zadovoljna (ili imaju previše posla ili su nemarni). U svakom slučaju ne bi vodila dijete tamo, draže mi se voziti 20 km do Splita.

Daniela32 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A vidiš, ja bih ti savjetovala da u Trogiru prijaviš dijete i vodiš na redovne kontrole i cijepljenje (ukoliko postoji pedijatrijska ordinacija), a za slučaj bolesti da ideš privatno kod Dr Labure u Badem polikliniku.

Ja tako radim, jer jedino privatno mogu dobiti uvijek pretrage, i u bilo koje doba dana (što mi je važno kad smo budni zbog Lukine fibre po cijelu noć). Jednom sam koristila uslugu kućne posjete, kad je Luka fibrao na 41.

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Daniela32 prvotno napisa
    A vidiš, ja bih ti savjetovala da u Trogiru prijaviš dijete i vodiš na redovne kontrole i cijepljenje (ukoliko postoji pedijatrijska ordinacija), a za slučaj bolesti da ideš privatno kod Dr Labure u Badem polikliniku.
    Ovo nije ni tako loša kombinacija. Najviše me strah jer su meni i mužu zabucali par pretraga u laboratoriju, pa smo malo skeptični bili za naš dom zdravlja. Vidjet ćemo.

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

vidim da ovdje svi navijaju za dr. labura. u dilemi sam, trenutno sam kod dr. dadić i nervira me šta ne naručuje nego se dođe i čeka a nije mi primamljivo gužvat se u ordinaciji punoj bolesne djece. a posebno me iritira šta naplaćuje određenu cifru godišnje da bi se moglo naručivat ili nazvat dr. za savjet. koliko vidim, kod dr. vulić, koja mi je bila druga opcija također nema naručivanja.
    zanima me koliko se imam obavezu javljat svom izabranom pedijatru ukoliko se odlučim ić privatno. i za one koje imaju iskustva, koliko je to baš strašno skupo jer do ponedjeljka moram donit odluku pa da imam vremena razmotrit sve opcije.

vanjci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

strasno skupo je prije jedno godinu dana bio cijeli detaljni pregled cca 150kn ako dobro pamtim
    kod dr. vulic nema narucivanja ali bebice obicno imaju prednost. i dvije su ordinacije- za zdravu i bolesnu djecu, ali je cekaonica zajednicka

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a znaš li imam li se i koliko obavezu javljat izabranom pedijatru, to je ono šta me zapravo najviše brine. jer ako ću morat dijete nosit i kod ove druge, onda mi je odlazak privatnome bezrazložan :?

jer država se brine za našu djecu pa ako ih vodimo privatno onda oni nemaju uvida vodimo li ih uopće doktoru ili ne.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cini mi se da je najsigurnija kombinacija imat socijalnu i privatnu pedicu. Tako mi radimo i dosad smo dobro prolazili. Kad je frka idemo u privatne ( Labura, moja je cura obozava), a kad nismo u zurbi idemo kod socijalne (Dadic) koja je isto odlican lijecnik. Jedino mi smeta sto nema dvije cekaonice za zdravu i bolesnu djecu.

Ja ne kuzim ovaj dio za placanje dr Dadic, ja nikad nisam nista platila, nazovem, narucim se i to je to. Ako trebam savjet, opet nazovem i ona mi se javi bez problema.

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

možda nova pravila vrijede samo za nove pacijente, mi smo friški, kao šta vidiš. ne naručuje, sestra me glatko otkantala jučer

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

vodenjak, ne kužim.. tko ti ga je cijepio i tko ga pregledava ako nisi izabrala pedijatra?

mi smo kod dr. ujević na školskoj i nisam zadovoljna s njom. ofrlja je.
    ima li netko iskustava s tom dr?

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tulipanka1 prvotno napisa
    vodenjak, ne kužim.. tko ti ga je cijepio i tko ga pregledava ako nisi izabrala pedijatra?

mi smo kod dr. ujević na školskoj i nisam zadovoljna s njom. ofrlja je.
    ima li netko iskustava s tom dr?
    mi smo na žalost završili jednom kod nje, u biti trebali smo završiti jer nije bilo ni Mtića ni Krsnik (ona nam je zamjenski pedijatar kad našeg nema) ova nas nije htjela primiti već nas je poslala na hitnu pomoć, Luka je imao 8 mjeseci i temperaturu 40 i nije nas htjela primiti

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Tulipanka ovo je bilo prošle godine dok smo bili 2u1 pa sam se pripremala.
    Kako je slatkiš??? Javi mi se na pp pa bi mogle na kavu? Pusa Ediju!

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mayaa prvotno napisa
    a znaš li imam li se i koliko obavezu javljat izabranom pedijatru, to je ono šta me zapravo najviše brine. jer ako ću morat dijete nosit i kod ove druge, onda mi je odlazak privatnome bezrazložan :?

jer država se brine za našu djecu pa ako ih vodimo privatno onda oni nemaju uvida vodimo li ih uopće doktoru ili ne.
    zar nitko ne zna odgovor na ovo :?

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Preporučam Dr. Sandu Pivalica na Bačvicama!!! :D
    Žena je fenomenalna i strpljiva. Na 100 mojih ludih pitanja uvijek ima super razumljiv odgovor. Nimalo ne paničari, oprezna sa antibioticima. Da je u nekog drugog već bi vjerovatno bila 10 puta na antibioticima. Sve pohvale i od moje nevjeste koja vodi mog nećaka. On je imao problemčića oko sjedenja, stajanja isl., ima skoro godinu i prohodat će normalno jer je pedijatrica uočila kad je ima 2. mj. da ne drži dobro glavicu pa su reagirali na vrijeme. Odličan je dijagnostičar. Za uputnice i recepta nazovete ordinaciju i sve vas čeka spremno kad dođete, ne trebate čekati red. Najmanja gužva je oko 13 sati. Radi ut. i čet. popdne,a ostalim danima ujutro.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Maya, nemas se obavezu javljati izabranom pedijatru ali je dobro biti u kontaktu s njim/njom radi recepata i uputnica. To ja radim.

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

evo mene opet sa tisuću zašto
    zvala sam polikliniku badem. kažu da postoji neka opcija sa croatia osiguranjem, imaju ugovor s njima; osiguraš dijete kod njih pa se zdravstvene usluge naplaćuju iz tog osiguranja.
    dok ne pročačkam malo, jel neko koristi tu opciju ?

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

malo podižem temu. nisam zadovoljna sa našom pedicom i želim je minjat. čula sam da ima neka dobra na mertojaku, jel netko kod nje, dajte malo iskustava, i preporuka... pliiiiz

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

pa šta je ovo, ide li iko u doktora u splitu?

happygirl avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam kod dr. Nikole Vuković na Mertojaku i super sam zadovoljna njime tako da sam upisala i drugo dijete. Bebice kod sistematskog pregleda naruči tako da ne čekaš...
    Oprezan je s antibioticima, ako nije siguran izvadi krv iz prstića i za 10ak minuta vidi šta dalje. Ne prepušta ništa slučaju, pa ako imalo posumnja u nešto šalje te dalje specijalistima. Onako djeluje malko...nesiguran...ili je bolja riječ "smušen", pa na prvu loptu nekima ne sjedne, no vremenom ga skužiš, to je njegov stil i način rada.
    U svakom slučaju kod mene u dvoje djece, i kod prijateljevog dijeteta (koje ima jake konvulzije) nikad nije nešto fulao ili bio neprijatan.Dapače, kod njega je specifično da je jako ljubazan i pedantan...
    Posljednje uređivanje od happygirl : 15.08.2011. at 01:06

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

moze li mi tko pomoc i odgovorit

kad se treba upisat u pedijatra? obzirom da su neki toliko prebukirani da nema sanse da dodjes na red
    dali se to radi prije nego bebica dodje na svijet ili poslje??

ima li tko preporuku za pedijatra u splitu koji je ptvoren za alternativne roditelje (koji nece radit scene ako se odlucim na ne cijepljenje ili dizat paniku sto sam vegetarijanac i sl)
    hvala!

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

kakve su cijene kod dr.Labure
    ako želimo izvaditi krv iz prsta može li se samo to ili je bolje odmah obaviti i pregled

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

možeš samo vadit krv, mi tako uvik pa nosimo svoj dr. kks ti je 80 kn

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

a koliko dođe pregled

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

e to ti ne znam

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno Privatni pedijatar SPLIT

Idemo u ST na mjesec dana, pa ako mi netko može preporučiti privatnog pedijatra u Splitu, čisto za one situacije kad bi mi ih eventualno netko trebao pogledati, da ih ne vučem na Firule, bila bi zahvalna.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj r_i_t_a prvotno napisa Vidi poruku
    kakve su cijene kod dr.Labure
    ako želimo izvaditi krv iz prsta može li se samo to ili je bolje odmah obaviti i pregled
    Pozdrav

Bili prošli tjedan na pregledu. Zvali telefono i tražili termin isti dan ali nam rečeno da je sve popunjeno ali da možemo doći i čekati da eventualno dođemo na red. I tako je bilo, došli, javili se i čekali satak, zadovoljni što smo uopće primljeni
    Pregled košta 220kn, doktorica pažljiva i vrlo prijatna.

(Poliklinika Badem u kojoj radi dr Labura je ispod Gripa)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •