Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: jaslice/vrtići u Zagrebu poskupljuju?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa samo će smanjiti participaciju. Mi smo jaslice pred nekoliko godina plaćali 400 kn za mlađega i 300 kn za starijega (25% popusta dobije starije dijete kad se upiše mlađe). Odobrili su tu cijenu od 200 kn taman kad je i moj mlađi izašao iz jaslica. Ne treba biti nezahvalan, u Zagrebu je to još uvijek jako povoljno, povoljnije nego u većini hrvatskih gradova.

Ekonomska cijena vrtića bila je oko 2000 kn po djetetu još kad su moji dečki išli u vrtić (ima o tome podataka na web stranicama Grada Zagreba, u kućici "predškolski odgoj") pa se na to misli - participacija grada je jako velika. Kako će biti dalje - nemam pojma, ali dovoljno je otići u Veliku Goricu da se cijena državnih jaslica popne na 700 kn (ispravite me ako griješim).

Prirez je visok, to je istina, ali su i prosječne plaće puno bolje nego u recimo Dvoru na Uni i sl. Isto vrijedi i za broj zaposlenih.

Ja bih bila za to da cijena predškolskih ustanova bude u skladu s prihodima roditelja - tko ima više, nek i plati više.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 21.05.2010. at 10:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •