Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Probava nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Draga moja tako je meni bilo na početku trudnoće problemi sa probavom da poludiš, više nisam znala šta da radim od sebe. Dobila sam raznoraznih savjeta, tipa dobro je da potopiš suhe smokve ili šljive u vodu toplo da odstoje neko vrijeme a onda ih pojedeš. Isto tako donat mg ali probaj ga piti tri puta na dan ujutro 4ml, poslijepodne 2ml i navečer 2ml. Zatim sam ja pokušavala i sa onim sensia dukatovim proizvodima. Ma nema šta nisam probala. Na kraju kada ne bi išlo kupila sam one glicerinske čepiće i kada baš zagusti stavim ih i oni dobro riješe problem a gospođa u apoteci je rekla da nimalo ne štete trudnoći.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala ti Rozalijice moja, vidim da se držiš, tako mi je drago zbog tebe. Čuvaj bušu i vidimo se valjda uskoro))

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Rozalija, ti je sve rekla, i kako mi se čini nije baš jednostavno, prehrana može pomoći, ali neće riješiti, sigurno ne tako brzo taj problem. U potpunosti potpisujem angel1, lan je zakon gle nikad nisma imala tih problema jer redovito pravim kruh doma i pored žitarica obvezno je tu lan,
    pomažu također i zobene pahuljice sitne (imaš u dm ili bio&bio) malo ih porkuhaš u vodi ili mlijeku pri tom će vidjeti sluz odnosno vlakna kojom se kad ih pojedeš oblažu crijeva, te smokve, općenito svježe voće, ostalo su ti cure već napisale, sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •