Molim za mišljenje. Svaki put nakon punkcije slijedi teški zatvor koji me drži sve do menge. Jednom sam izdržala 10 dana da nisam išla na wc, jednom sam uzimala one voćne kocke sa senom, a prošli put sam se klistirala. obzirom da ovaj put imam i hiperstimulaciju-stanje sa zatvorom je još gore. Jedva da i mokrim a kamoli išta drugo. Mislite li da je za embrij gore da trpim zatvor, da uzimam laksative koji uzrokuju grčeve, ili da se klistiram? Ako trpim, hoće li taj silni pritisak u crijevima naškodit eventualnom plodu? Ako uzmem senu hoće li grčevi uzrokovat rani pobačaj ako dođe do trudnoće? Ako se klistiram-opet ta silna voda u crijevima hoće li smetat plodu? Plus moram pritiskat stomak da bi ta voda izašla...Poudit ću, ovo mi stvarno stvara probleme. Bila sam u bolnici par dana zbog hs i moram strogo mirovat, bojim se da mi se sve skupa ne pogorša ako se plod uhvati jer će mi trbuh eksplodirat. Moj dr je dosta škrt a riječima i mislim da mi uopće nema smisla da ga zovem i pitam išta....Vjerovatno će mi savjetovati prehranu bogatu vlaknima blablabla ali mene stvarno ništa ne pomaže, nema šta nisam probala.