Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Na Plitvice s dvogodišnjakom?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Na Plitvice s dvogodišnjakom?

Može li se na Plitvice sa dvogodišnjakom? Jel netko bio? On hoda,nije mu problem ni malo duže hodat al znam da se na Plitvičkim jezerima ima puno toga za obići.... jel on premalen za tak nešto?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo bili kadje naš malac biu u toj dobi, ujutro bila utrka, on nije htio biti u nosiljki, pa smo malo hodali malo se nanašali, obišli sve, spavali cca 2 sata na travi, ali bilo je to u lipnju.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi smo bili prošle godine 25.5., sin je imao skoro 3, a curka 20 mjeseci... Izabrali smo najkraću stazu, išli do vrha, pričekali vlakić koji nas je vratio na početak.... Imali smo kolica i hrpu opreme i umrla sam od nanašanja kolica preko 900 stepenica koliko je imala ta staza (da brojala sam!!)... Djeca su hodala jer im je bilo super tamo i to 4 sata s par prekida po 15min... Ja sam umirala od straha da mi koji ne zvizne u vodu, u slap... jer je bilo jako puno izletnika i klinaca iz osnovnjaka koji baš i nisu pazili... sve u svemu predivno... Da sad idem, vlakićem bi se popeli na vrh i onda se spuštali prema dolje, pa na brodić... super bi bilo, pa ti je to i moj savjet... Opremu svedi na najmanju moguću mjeru, i bilo bi super da možete u tjednu, jer vikendima je stvarno krcato...
    Lijepa zabava

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala puno na info cure...mislim da ćemo ići.... i trebam još jedan savjet,da li uzimati kolica ili ne, imamo maxicosi sa gumenim kotačima baš za neravne terene samo ne znam koliko su stazice široke/uske za ta kolica... mada mislim da nam nisu potrebna jer on želi sam hodati i sigurna sam da bi mu bilo super,ako i ne bude mogao budemo ga malo nosili... ali sigurna sam da bi u tom izletu uživao,jako je znatiželjan i obožava prirodu

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Kolica su ti definitvo višak radi silnih stepenica koje imaš svako malo, ne znam kak je na drugim stazama al naša je bila koma... Probaj nazvati tamo prije pa se raspitaj... A i ništa se neće dogoditi ako ćete ga nositi, mm je sina malo nosao na ramenima, malo je hodao, svako malo smo stali gledati ribice... Ma bit će vam super, bez brige
    Posljednje uređivanje od mlukacin : 21.05.2010. at 13:44

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

i da, mi smo išli sa pierrer carden kišobran kolicima, i bilo je lufta na stazi za još dva čovjeka....

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ma neda mi se vući kolica..preteška su a ionako se nije vozio u njima već mjeseeecima.... jooooj jedva čekam,ići ćemo čim zatopli,ove godine ne idemo na more pa ćemo ići na par izletića...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

e da koliko se plaća ulaz?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo bili lani, malac je imao 15 mjeseci i bilo je super. Kolica ne uzimaj, ne možeš po tim stepenicama gore, dolje, naš je malac bio u nosiljci, malo muž, malo ja. Hoeli su imali vikend aranžmane petak-nedj., ok cijena koja je uključivala i ulaznicu. Krema za sunčanje, puno vode, šešir i suncobran su pod obavezno!

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kolica na Plitvicama uopće nisu praktična. Po drvenim mostićima se drndaju, ima stepenica.
    Mi uvijek kombiniramo nosiljku (sling, maramu) i hodanje. Čak se i odspavalo u šetnji.

-tajana- avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo bili kad je Nika imala 2,5 godine i većinu vremena je provela u marami.

-tajana- avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    e da koliko se plaća ulaz?
    Imaš ovdje cjenik.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Plitvice...uvijek i u svim kombinacijama.

Mi smo obišli jezera s kolicima. Mm se nanosio... ovih dana idemo s dvoje djece, bez kolica, s maramom i ruksakom, a četverogodišnjak je u dobroj kondiciji pa će hodati (već lani je obišao Plitvice na vlastitim nogama).
    Posljednje uređivanje od sis : 27.05.2010. at 22:16

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i mi bili sa dvogodišnjakinjom i moram reći da je dosta prohodala, bilo joj je interesantno...kolica definitivno ne uzimaj...kad se umorite imate dosta mjesta za odmor...a tu je i brodić i vlakić.

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kolica ti ne trebaju. mi smo išli s 2godišnjakom i marama nas je spasila tako da je svakako nabavi ili posudi. malo je i sam hodao al na dijelu gdje ne može upasti s putića u jezeru.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •