Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: Sramite se

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

"U času kada stupam među članove liječničke profesije, svečano obećajem da ću svoj život staviti u službu humanosti. Prema svojim učiteljima sačuvat ću dužnu zahvalnost i poštovanje. Svoje ću zvanje obavljati savjesno i dostojanstveno. Najvažnija će mi briga biti zdravlje mojega pacijenta. Poštovat ću tajne onog tko mi se povjeri. Održavat ću svim svojim silama čast i plemenite tradicije liječničkog zvanja. Moje kolege bit će mi braća. U vršenju dužnosti prema bolesniku neće na mene utjecati nikakvi obziri vjere, nacionalnosti, rase, političke ili klasne pripadnosti. Apsolutno ću poštovati ljudski život od samog začetka. Niti pod prijetnjom neću dopustiti da se iskoriste moja medicinska znanja suprotno zakonima humanosti. Ovo obećajem svečano, slobodno, pozivajući se na svoju čast."

SRAMITE SE!

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

U času kada stupam među članove liječničke profesije, svečano obećajem da ću svoj život staviti u službu humanosti. Prema svojim učiteljima sačuvat ću dužnu zahvalnost i poštovanje. Svoje ću zvanje obavljati savjesno i dostojanstveno. Najvažnija će mi briga biti zdravlje mojega pacijenta. Poštovat ću tajne onog tko mi se povjeri. Održavat ću svim svojim silama čast i plemenite tradicije liječničkog zvanja. Moje kolege bit će mi braća. U vršenju dužnosti prema bolesniku neće na mene utjecati nikakvi obziri vjere, nacionalnosti, rase, političke ili klasne pripadnosti. Apsolutno ću poštovati ljudski život od samog začetka. Niti pod prijetnjom neću dopustiti da se iskoriste moja medicinska znanja suprotno zakonima humanosti. Ovo obećajem svečano, slobodno, pozivajući se na svoju čast."

SRAMITE SE!

POTPISUJEM!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Srećom moj MPO dr nije među vama jer ne znam kako bi protekao naš slijedeći susret.

U mojim očima ne vrijedite više ni kao crno ispod oka. Beskičmenjaci.
    SRAMITE SE!!!! :ZBLJUV:

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Srećom moj MPO dr nije među vama jer ne znam kako bi protekao naš slijedeći susret.

U mojim očima ne vrijedite više ni kao crno ispod oka. Beskičmenjaci.
    SRAMITE SE!!!! :ZBLJUV:
    Cranky naš MPO dr. je očajan zbog cijele situacije.
    A vrli ministar, šta nije on htio biti kauboj kad naraste?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •