Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: Sramite se

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nažalost već sam nekoliko puta pisala o ovome.
    Da su liječnici stali uz svoje pacijente vjerujete da bi ovaj zakon propao odavno, od samog početka su liječnici trebali bojkotirati ovaj način rada za mjesec dana sramotnog zakona ne bi bilo.
    Pritisak ministra je prevelik i neki su se slomili nažalost i meni najdraži L koji sigurno ima veliko srce za nas ali..........

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj loki prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost već sam nekoliko puta pisala o ovome.
    Da su liječnici stali uz svoje pacijente vjerujete da bi ovaj zakon propao odavno, od samog početka su liječnici trebali bojkotirati ovaj način rada za mjesec dana sramotnog zakona ne bi bilo.
    Pritisak ministra je prevelik i neki su se slomili nažalost i meni najdraži L koji sigurno ima veliko srce za nas ali..........

.... ili je opasno ucjenjen (to je od ministra vrlo moguče) ili gleda svoju g.....!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moguće.
    Sigurno znam da niti Š, a naročito L nisu zagovornici ovog zakona, ali eto kada imamo takve ministre onda nam je i takav zakon.
    Ja se uvjek vraćam na poznatog ministra koji je kod Š prolazio postupak IVF stimulirani i u vanbračnoj zajednici, a u isto vrijeme glasao za ovaj zakon.
    Sramotno pa u bilo kojoj civiliziranoj državi takav ministar bi sam dao ostavku, a šta radi ovaj ceri se i veli da nije imao pojma o čemu glasa i ko mali Prerica diže dva prsta.FUJ

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •