-
Mleko nestaje posle stomacnog virusa!!!
Cure drage,imala sam stomacni virus 2 dana.Znaci 2 dana ni hrana ni tecnost nije ostala u meni duze od 15 min.Tek danas sam bolje ali primecujem skroz malo mleka imam
.Nemam let down,ne cujem curicu da "guta",nije joj beo jezik a pampers pelene su joj bile tek malo vlazne.Pila sam dosta tecnosti danas,dosta sam je stavljala na dojku,sta jos da uradim???
Ona ima 3,5 meseca i dosd nismo imale problem sa dojenjem...
Moze li mleko skroz da nestane ili je ovo privremeno???
-
Osoblje foruma
Ja sam imala takvu krizu nakon (moje ) dehidracije. Privremeno. Ali sam morala uvesti formulu na desetak dana dok nisam ponovo dobila refleks otpuštanja i nabildala količinu.
Čak je dob dijeteta bila ista...Nakon tih deset dana krize vratili smo se na isključivo dojenje bez problema.
Ne znam , ja sam morala uvesti bočicu (privremeno ) jel uopće nisam imala refleksa otpuštanja i dijete je urlalo na dojci , vuklo je jako ali ništa nije gutalo.
Uglavnom , nadam se da će se netko od savjetnica javiti sa boljim savjetom, samo sam željela reći da je kod mene bilo privremeno i popravljivo.
Posljednje uređivanje od sirius : 21.05.2010. at 22:20
-
-
meni se to dogodilo kad je filip bio preko godinu dana i to nekoliko puta. on bi povraćao jedan dan, a ja nakon njega dva dana. kako je već jeo nismo imali ozbiljnijih problema, osim što je jako plakao dok sam ja ležala u kupaoni između wc-a i lavora i nisam imala snage dati mu doljiti, pa i kasnije nije bilo mlijeka.
-
jutros opet proliv...mleka jee sinoc bilo...videcemo danas...bas sam down
-
samo ovako na brzinu, dok se ne javi neko iskusniji...
daj bebi što češće dojiti da se potiče proizvodnja mlijeka, ali moraš paziti i na sebe...
znači pokušaj što prije sebe dovesti u normalu... jedi dijetno ali stalno po malo tako da ne dehidriraš... tipa kuhanu rižu, štapiće, čaj od šipka sa šećerom...
vibram da što brže prođe, držte se
-
-
sretno!!! sve će bit dobro!! imala sam probleme sa slijepim crijevom pa nisam smjela jesti ni piti jer su mislili da idem pod nož ali moja malena je tad imala 11 mj pa je bilo lakše,bila se privremeno smanjila količina mlijeka ali se povratilo,pij dosta vode...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma