Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Dr. Kerner vs Dr. Matijević

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Dr. Kerner vs Dr. Matijević

Dakle, sutra bih se trebala naručiti na uzv, a dvoumim se između ova 2 doktora pa molim preporule

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nisam 100 % ziher, ali nisam sigurna da ijedan od njih dvojice radi redovne UZV preglede, uglavnom to obavljaju specijalizanti. Jedino ako ideš na pregled u ambulantu za rizičnu trudnoću, onda da. Inače ja preferiram Matijevića , a i Kerner je ok, puno cura ga hvali.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Fae prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, sutra bih se trebala naručiti na uzv, a dvoumim se između ova 2 doktora pa molim preporule
    bježi od Matijevića!! on je na pregledima na patologiji trudnoće i ima preglede četvrtkom. ja sam bila njegova pacijentica i ležala dva mjeseca na SD, na kraju izgubila blizance u 30tt!!! nije reagirano na ništa!! da ne pričam da je svima, ali svima koji su ležali gore, a i ekipi koja je dolazila iz vana dao krive procjene težine beba!!

btw, nisam jedina kojoj se to desilo...osobno poznam par cura koje su bile kod njega...
    Posljednje uređivanje od Boxica : 12.05.2010. at 10:37

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala vam curke.....već sam se bila naručila kod doktora Kernera i trebao mi je bit na uzv, ali su bili stažisti sa nekom drugom doktoricom. Inače on je ponedjeljkom dole u ambulanti i opet sam kod njega na uzv naručena 31.5.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    bježi od Matijevića!! on je na pregledima na patologiji trudnoće i ima preglede četvrtkom. ja sam bila njegova pacijentica i ležala dva mjeseca na SD, na kraju izgubila blizance u 30tt!!! nije reagirano na ništa!! da ne pričam da je svima, ali svima koji su ležali gore, a i ekipi koja je dolazila iz vana dao krive procjene težine beba!!

btw, nisam jedina kojoj se to desilo...osobno poznam par cura koje su bile kod njega...
    Boxice žao mi je radi tvog gubitka . Takve priče me uvijek rastuže

Svatko ima svoju percepciju i svatko doživljava ljude na sebi svojstven način. No, ovaj gore opis definitivno ne odgovara mojoj percepciji dr. Matijevića. I ja sam kod njega vodila rizičnu trudnoću od početka, odležala 2 mjeseca na patologiji i suza i suza prolila upravo zbog njegove pretjerane brige i "puhanja na hladno". No, nije takav bio samo prema meni, već prema svim svojim pacijenticama, mojim cimericama. Sada sam mu zahvalna na tome! I ponajviše na tome jer sam imala njegovu beskrajnu podršku da pokušam VBAC, iako su svi ostali samo kolutali očima zbog velike bebe i sl. Na kraju mi je uspjelo.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Boixice, zaista mi je zao zbog tvojeg tragicnost iskustva ali meni je Ratko Matijevic spasio glavu. Nikada necu zaboraviti koliko strucnosti, strpljanje i ljudskosti je ulozio u 'moj slucaj' kada sam prije par godina bila na Sv. Duhu. Covjek me nakon uzasnog dana, nekoliko hitnih slucajeva i duple smjene jos dosao porazgovarati sa mnom kako ja ne bi izgubila zdravi razum.

Kerner je ok, po meni je pristupacan i strucan - kod njega si sigurno u dobrim rukama ...

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja isto imam pozitivno iskustvo dr. Matijevićem

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

katastrofe su počele u drugoj polovici 2009...neznam kako je bilo prije...
    a koliko vidim vi ste prije bile kod njega..

lugo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kod Kernera vodila prvu trudnoću
    izrazito smiren i staložen, pravi gospodin
    iznenadio me kad mi je došao čestitati ujutro jer je L požurio van i nije dočekao njegovu smjenu
    sad i s drugim idem opet kod Kernera i opet isto sve

a Matijević je bio dežuran tu noć kad su me ostavili i ostavio super dojam, a pogotovo kad se došao raspitivati o homeopatiji jer sam im mozak popila s tim, da koristim homeopatiju i ne želim ništa bez pristanka, pa došao čovjek vidjeti tu ludaču

tako za obojicu i pristup

Boxice žao mi je da ti se to dogodilo i zbog tvog lošeg iskustva

Fae i ja u pon u ambulanti, samo se nadam da neće trajati duuuuugo ko prošli put

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj lugo prvotno napisa Vidi poruku

Fae i ja u pon u ambulanti, samo se nadam da neće trajati duuuuugo ko prošli put

I ja idem u ponedjeljak! Kad si naručena? Ja idem samo na uzv u 12i15...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Fae, svaki pregled i uzv radis kod Kernera? Narucujes se u ambulantu dolje ili ... ?
    Hvala

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa Vidi poruku
    Fae, svaki pregled i uzv radis kod Kernera? Narucujes se u ambulantu dolje ili ... ?
    Hvala
    Do sad sam bila samo jednom na uzv-u, a preglede obavljam još kod svoje soc. ginekologice, ali mislim o tome sutra popričat s doktorom pa se u buduće tamo kontrolirat...za uzv se možeš naručiti i telefonski, a za ambulantu ne znam, to neka ti odgovori netko ko ide tamo....zapravo, budem pitala sutra pa ti javim....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

znam da se moze narucit i telefonski. mene zapravo zanima moze li se svaki pregled i uzv dogovoriti bas kod kernera, da dakle ne dodjes na kraju kod nekog drugog? sve to u onoj ambulanti dolje ponedjeljkom.

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Možeš...kad zoveš kažeš da bi se htjela naručiti kod tog i tog doktora i to je to....

lugo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i ja dođem samo na uzv
    u 12 kao..........

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hvala, cure

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj lugo prvotno napisa Vidi poruku
    i ja dođem samo na uzv
    u 12 kao..........
    Onda smo bile tamo u isto vrijeme

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i meni je Matijević bio OK, a Kerner je, igrom slučaja, bio na porodu i samo jednu riječ imam za njega: BEZOBRAZAN!

lugo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku
    i meni je Matijević bio OK, a Kerner je, igrom slučaja, bio na porodu i samo jednu riječ imam za njega: BEZOBRAZAN!
    Val žao mi je da imaš takvo iskustvo sa Kernerom, ali meni riječ bezobrazan ne ide uz njega, nikako.
    Već dugo nisam upoznala tako smirenog i pažljivog liječnika kao što je on.

Fae, da bile smo u isto vrijeme, ali ti sigurno nisi čekala tako dugo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •