Dakle, sutra bih se trebala naručiti na uzv, a dvoumim se između ova 2 doktora pa molim preporule![]()
Dakle, sutra bih se trebala naručiti na uzv, a dvoumim se između ova 2 doktora pa molim preporule![]()
Nisam 100 % ziher, ali nisam sigurna da ijedan od njih dvojice radi redovne UZV preglede, uglavnom to obavljaju specijalizanti. Jedino ako ideš na pregled u ambulantu za rizičnu trudnoću, onda da. Inače ja preferiram Matijevića , a i Kerner je ok, puno cura ga hvali.
bježi od Matijevića!! on je na pregledima na patologiji trudnoće i ima preglede četvrtkom. ja sam bila njegova pacijentica i ležala dva mjeseca na SD, na kraju izgubila blizance u 30tt!!! nije reagirano na ništa!! da ne pričam da je svima, ali svima koji su ležali gore, a i ekipi koja je dolazila iz vana dao krive procjene težine beba!!
btw, nisam jedina kojoj se to desilo...osobno poznam par cura koje su bile kod njega...
Posljednje uređivanje od Boxica : 12.05.2010. at 10:37
Hvala vam curke.....već sam se bila naručila kod doktora Kernera i trebao mi je bit na uzv, ali su bili stažisti sa nekom drugom doktoricom. Inače on je ponedjeljkom dole u ambulanti i opet sam kod njega na uzv naručena 31.5.
Boxice žao mi je radi tvog gubitka. Takve priče me uvijek rastuže
Svatko ima svoju percepciju i svatko doživljava ljude na sebi svojstven način. No, ovaj gore opis definitivno ne odgovara mojoj percepciji dr. Matijevića. I ja sam kod njega vodila rizičnu trudnoću od početka, odležala 2 mjeseca na patologiji i suza i suza prolila upravo zbog njegove pretjerane brige i "puhanja na hladno". No, nije takav bio samo prema meni, već prema svim svojim pacijenticama, mojim cimericama. Sada sam mu zahvalna na tome! I ponajviše na tome jer sam imala njegovu beskrajnu podršku da pokušam VBAC, iako su svi ostali samo kolutali očima zbog velike bebe i sl. Na kraju mi je uspjelo.
Boixice, zaista mi je zao zbog tvojeg tragicnost iskustva ali meni je Ratko Matijevic spasio glavu. Nikada necu zaboraviti koliko strucnosti, strpljanje i ljudskosti je ulozio u 'moj slucaj' kada sam prije par godina bila na Sv. Duhu. Covjek me nakon uzasnog dana, nekoliko hitnih slucajeva i duple smjene jos dosao porazgovarati sa mnom kako ja ne bi izgubila zdravi razum.
Kerner je ok, po meni je pristupacan i strucan - kod njega si sigurno u dobrim rukama ...
ja isto imam pozitivno iskustvo dr. Matijevićem
katastrofe su počele u drugoj polovici 2009...neznam kako je bilo prije...
a koliko vidim vi ste prije bile kod njega..
kod Kernera vodila prvu trudnoću
izrazito smiren i staložen, pravi gospodin
iznenadio me kad mi je došao čestitati ujutro jer je L požurio van i nije dočekao njegovu smjenu
sad i s drugim idem opet kod Kernera i opet isto sve
a Matijević je bio dežuran tu noć kad su me ostavili i ostavio super dojam, a pogotovo kad se došao raspitivati o homeopatiji jer sam im mozak popila s tim, da koristim homeopatiju i ne želim ništa bez pristanka, pa došao čovjek vidjeti tu ludaču
tako za obojicu i pristup
Boxice žao mi je da ti se to dogodilo i zbog tvog lošeg iskustva
Fae i ja u pon u ambulanti, samo se nadam da neće trajati duuuuugo ko prošli put
Fae, svaki pregled i uzv radis kod Kernera? Narucujes se u ambulantu dolje ili ... ?
Hvala
Do sad sam bila samo jednom na uzv-u, a preglede obavljam još kod svoje soc. ginekologice, ali mislim o tome sutra popričat s doktorom pa se u buduće tamo kontrolirat...za uzv se možeš naručiti i telefonski, a za ambulantu ne znam, to neka ti odgovori netko ko ide tamo....zapravo, budem pitala sutra pa ti javim....
znam da se moze narucit i telefonski. mene zapravo zanima moze li se svaki pregled i uzv dogovoriti bas kod kernera, da dakle ne dodjes na kraju kod nekog drugog? sve to u onoj ambulanti dolje ponedjeljkom.
Možeš...kad zoveš kažeš da bi se htjela naručiti kod tog i tog doktora i to je to....
hvala, cure
i meni je Matijević bio OK, a Kerner je, igrom slučaja, bio na porodu i samo jednu riječ imam za njega: BEZOBRAZAN!