Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: MAX tv snimalica, problemi,...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno MAX tv snimalica, problemi,...

Imamo MAXtv, več dugo, najviše problema imamo sa snimalicom, koja snima krivo vrijeme.
    Ili ne snimi, ili snimi na pola,... uglavnom sranje.
    Ima li još netko sličnih problema, i kako ste ih otklonili.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To ti ovisi o TV programu kojeg se neke tv ne pridržavaju ...
    Moja isto tako nekada, ali uglavnom snimi 15 minuta prije i 15 poslije tako da bude ok ...
    Ono što sam ja skužila i što mi smeta je da za sve snimljene emisije daje vrijeme čuvanja snimke kao za posljednju...Npr. prije 13 dana sam snimila film, danas opet snimam, i vrijeme čuvanja i za film za današnju emisiju mi piše 14 dana... ali film neće čuvati 14 dana nego će ga sutra izbrisati, a ja ga neću pogledati jer nisam obratila pažnju na datum snimanja ... U biti moraš sam računati dane do isteka snimljene emisije ...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ovo s 15 minuta prije i 15 kasnije je i nama prije radila i ajde, to je bilo prihvatljivo, ali sad nam prereže prvih 15 minuta, a budući da snimam večinom samo crtiće koji traju manje od 15 minuta, onda nemam ništa.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vrijeska ti je odgovorila... stvar je u televizijama koje se ne drže programa. a snimalica je programirana prema tv programu koji dostavljaju televizije. no čini mi se da ne ide 15 minuta prije i poslije, već manje od toga. al ja kad nisam sigurna - snimim ono prije, i ono poslije))
    a ovo za brisanje - baš ću obratiti pažnju. nisam primijetila da mi briše sve nakon 14 dana, neovisno o tome kad je snimljeno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •