Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 169

Tema: Ginekolog - Split

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Ginekolog - Split

vrijeme je odabira i upisa kod lječnika preko hzzo-a, pa me zanimaju preporuke za dobrog ginekologa (preko hzzo-a, dakle).
    od ginekologa koji imaju ugovor s hzzo-om, ja znam samo za:
    dr. grzunov
    dr. zavorović (skoro u mirovini)

tko još?

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dr.Majić u ženskom dispanzeru - za svaku preporuku i pohvalu

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

uh nažalost dok sam bila u bolnici čula sam za mnogo dr. Majićevih grešaka, iako on sam ima čak 4 djece pa ne znam što da mislim :/

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj brane prvotno napisa
    dr.Majić u ženskom dispanzeru - za svaku preporuku i pohvalu
    ja sam upisana u dr. majića, ali tek cu sad na prvi pregled kod njega, pa me zanima koliko unaprijed narucuje, trebala bih na papu u 12. mjesec, pa ne znam jel sad jos rano za zvat.
    upisala sam se kod njega lani samo radi uputnica, a jos bolje ako je dobar 8)

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam zvala i naručila me u roku od tri dana...
    bila sam dva puta i sad trebam opet ić i stvarno sam sve samo najbolje čula o njemu...

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Dr. Talajić. Ne znam kakva je, ja sam samo upisana i idem privatno, ali eto ima ugovor s HZZO.

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

dr.talajic znam i bila sam nekad kod nje tako da nju ni u kojem slucaju NIKOME ne bih preporucila, niti za napisat uputnicu

znam da ne treba ovdje gadit ginekologa pa necu pisat razloge, jos je bilo cura s foruma kod nje pa znaju kakva je, samo zelim upozorit

ja sam inace upisana kod dr.Juric na Mejama, ali tamo radi i dr. Males kod koje ja idem na preglede i koja je meni odlicna

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj trinity prvotno napisa
    dr.talajic znam i bila sam nekad kod nje tako da nju ni u kojem slucaju NIKOME ne bih preporucila, niti za napisat uputnicu

znam da ne treba ovdje gadit ginekologa pa necu pisat razloge, jos je bilo cura s foruma kod nje pa znaju kakva je, samo zelim upozorit

ja sam inace upisana kod dr.Juric na Mejama, ali tamo radi i dr. Males kod koje ja idem na preglede i koja je meni odlicna
    Sorry, stvarno nemam pojma nikad nisam bila ni na jednom pregledu, a s uputnicama nemam problema. Angel je pitala tko ima ugovor s HZZO, pa i ona je jedna od njih :/

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Isprike, ali obično mi se desi da ne pročitam tekst do kraja, pa sad vidim da se tražio dobar ginekolog

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

M&T za kakve si to greške čula u bolnici vezano za dr.Majića? Zanima me pošto on vodi moju trudnoću.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dr. Pejković u Solinu. Žena je nevjerovatno dobra. Pristup, razgovor, stručnost.... Radi sa HZZO ali mislim da je puna. A kod nje se može i privatno i najeftinija je po mom dugogodišnjem iskustvu "šetanja" po doktorima

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

slazen se.. nikako kod nje (jedva se cekan ispisat!!!!! )
    majic u omiskoj, zavorovic ti je dobar u djecjen dispanzeru, u skveru ima jedna zenska ali se nikako ne mogu sitit kako se zove

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jel moze jos malo preporuka? ko je dobar u bolnici i kako doc do tog ginekologa, da li moras prvo ic privatno pa rec da bi ti da ti on vodi trudnocu, ali u bolnici ili kako?

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u bolnici: Roje, Budimir, Aračić, vuković

van nje: Majić, Mimica, Poljak

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ja bih makla neke s braninog bolnickog spiska, ali moze na pp

ja toplo preporucam uz vec navedene i dr Marka Vulica, stvarno je super i mnoge ga pacijentice (moja poznanice i ja) hvale

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj luce2006 prvotno napisa
    jel moze jos malo preporuka? ko je dobar u bolnici i kako doc do tog ginekologa, da li moras prvo ic privatno pa rec da bi ti da ti on vodi trudnocu, ali u bolnici ili kako?
    koliko ja znam ti mozes kod bilo koga doc u bolnicu i narucit se za pregled. imas na katu salter sa poluljbaznom sestrom, ona ima tekicu svakog doktora, ti kazes kojeg zelis i ona te naruci kod toga kad je on slobodan. sjecam se da je ranije za mimicu to bilo oko mjesec i pol

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja toplo preporucam uz vec navedene i dr Marka Vulica, stvarno je super i mnoge ga pacijentice (moja poznanice i ja) hvale
    potpisujem

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa

potpisujem
    i ja bih makla neke, a vulić me iznervira, pa sam ga "oprala"-nakon toga je bio fin i ispričavao se, a sutradan u predrađaoni me nije ni pozdravio-kao ne sjeća se da me jučer pregledavao ..
    ma odma popizdim
    daj Bože dobru babicu i sačuvaj me Bože svakakvih doktora (posebno umišljenih veličina)

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj MajaMajica prvotno napisa
    Citiraj zrinka prvotno napisa

potpisujem
    i ja bih makla neke, a vulić me iznervira, pa sam ga "oprala"-nakon toga je bio fin i ispričavao se, a sutradan u predrađaoni me nije ni pozdravio-kao ne sjeća se da me jučer pregledavao ..
    ma odma popizdim
    daj Bože dobru babicu i sačuvaj me Bože svakakvih doktora (posebno umišljenih veličina)
    hahaha...za Vulica....na tecaju kad me vidio prvi dan slicno...gleda me kao da me prvi put vidi, mislim se ajd, ok, covjek ima puno pacijentica i nismo se vidjeli prije toga mjesecima (zadnji put u ducanu) i onda nakon par dana silom prilika ga nazovem na telefon i on odma zna koja sam, skoro da se ne trebam ni predstavljati...

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ma odma popizdim

apsolutno mi je nebitno jel me pozdravlja, pa nismo skupa karte igrali :?
    dok on svoj posao radi kako treba, meni dovoljno

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

brane, ne spominji mi vukovića, vulića ne podnosin, aračićka mi bas i nije draga zbog onog predavanja na tecaju
    otic cu danas do majica a ako ne provat cu nesto iskemijat sa strinicem, cuča san da je on jaaako dobar

i jos uvik nitko ne zna kako se zove jedna ginekologica iz skvera?

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cuča =cula

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mayaa prvotno napisa
    koji ti je to komentar ? pa ne kartam ni sa susjedima u zgradi pa ih pozdravljam, čak i one koji su samo nekome u posjetu
    a čovjek koji mi uvuče ruku u maternicu dan ranije očekujem da me pozdravi jer je i to dio njegovog rada, pogovotovo kada svojim grubim pregledom potakne porođaj

mislim da je u škveru jurićka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

dr grzunov bačvice odličan ginekolog

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

brane, ne spominji mi vukovića, vulića ne podnosin, aračićka mi bas i nije draga zbog onog predavanja na tecaju
    otic cu danas do majica a ako ne provat cu nesto iskemijat sa strinicem, cuča san da je on jaaako dobar

i jos uvik nitko ne zna kako se zove jedna ginekologica iz skvera?

možda je strinić i dobar otkad ono ima na duši nešto jaaako gadno

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

koji ti je to komentar ? pa ne kartam ni sa susjedima u zgradi pa ih pozdravljam, čak i one koji su samo nekome u posjetu
    a čovjek koji mi uvuče ruku u maternicu dan ranije očekujem da me pozdravi jer je i to dio njegovog rada, pogovotovo kada svojim grubim pregledom potakne porođaj

pa valjda se na forumu ocjenjuje stručnost a ne pristojnost.
    isto tako dopuštam da kako meni neki likovi od likara naprosto "nisu legli" da je ista stvar i kod njih naspram mene.
    recimo, grzunov. radije bi išla u veterinara da me pregleda nego u njega. a tip možda uopće nije loš :?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

stručnost dr .Grzunova nije upitna dobar je doktor ,imam frendice kojima je vodio trudnoću i super je

vanjci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

u ambulanti od skvera ti radi dr.postrak-jukic.
    dr. juric je na mejama, kod nje sad radi i dr.males. ja tamo idem i dr.males mi je skroz dobra. inace smatram da je to po principu kako ti je neko simpatican, sve je to isto dok ti je ok, kad je problem niko ne valja, tako bar ja mislim

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

isto tako dopuštam da kako meni neki likovi od likara naprosto "nisu legli" da je ista stvar i kod njih naspram mene.
    recimo, grzunov. radije bi išla u veterinara da me pregleda nego u njega. a tip možda uopće nije loš :?
    odakle ti ideja da se ocjenjuje stručnost ? pa nismo mi kompetentni za nekoga ovdje proglasiti nestručnim
    eventualno ga mogu "doživiti" kao liječnika i čovjeka, a stručnost ne mogu nikome od njih ocijeniti, pogotovo po principu čula rekla kazala
    pa na kraju krajeva i sama si to u zadnjoj rečenici rekla

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

odakle ti ideja da se ocjenjuje stručnost ? pa nismo mi kompetentni za nekoga ovdje proglasiti nestručnim
    eventualno ga mogu "doživiti" kao liječnika i čovjeka, a stručnost ne mogu nikome od njih ocijeniti, pogotovo po principu čula rekla kazala
    pa na kraju krajeva i sama si to u zadnjoj rečenici rekla
    kad kažem "stručnost" onda pod tim mislim da za mene nije "stručan" onaj koji mi kod krvarenja u 14. tjednu kaže "nemam pojma šta bi moglo bit, pa da sad ne bi istraživali, ja ću vam NAPAMET dat antibiotike i progesteron.

ono šta sam htjela reć je da mi je bezveze nekom upisivat minus ili plus zato jer me se ne sjeti, ili zato šta je u tom trenutku mislima skroz negdje drugo... to mi je malo komičan razlog kod (ne)izbora ginekologa.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ali maya jedno je ne sjetiti se, a drugo ne htjeti sjetiti se..kužiš?
    ne možeš se sutra ne sjetiti osobe koja te dan ranije "oprala" jer si bio drzak, bahat i nervozan (jer sam došla u 11, a ne u 8 ujutro na pregled iako je radno vrijeme do 14)

onda mu otpadne dio instrumenta s kojim me pregledava pri ulasku znaš već di, a ja počnem stalno curkat nakon njegovog "nježnog" pregleda i ujutro završim u rodilištu

osim toga svaki pristojni čovjek bi te pozdravio, a kamoli netko na poslu, to spada u osnovni bonton
    njegov karakter me ne zanima jer ne želim prijateljavati s njim, zanima me njegova uslužnost i sposobnost da svojom stručnošću ne ugrozi moj život i život moje bebe (u ovom slučaju)
    ufam se u to da njihovu stručnost procjenjuje netko stručan, te statistika a ne sreća koju netko proučava, ali sigurna sam i u svoju "opću" procjenu

onaj tko mi kaže da ne zna šta je to za mene je bolji od onoga koji eksperimentira a ne zna
    ja ću u svakom slučaju potražiti drugo mišljenje ili zamijeniti doktora-međutim šta kad je netko takav na porodu gdje nemam puno prostora manevriranja ?
    a uz to se još zbog njegovog/njezinog ponašanja osjećam ko jadnica ili smeće?
    o tome govorim..sve skupa bi trebalo zbrojiti i onda odlučiti koga bi želila uz sebe na porodu, a neke puno prije odkantati

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je nevjerovatno kako se kod nas jos uvijek doktorima sve i svasta tolerira samo zato jer su doktori!!!!
    Zasto se ne bi doktor ocjenjivao i po pristupu pacijentima i opcoj kulturi??? Znaci strucnjak si, imas zeleno svjetlo za bezobrazluk??
    Po meni, jedna od osnovnih kvaliteta dobrog strucnjaka je topao i ljudski pristup drugom covjeku, u ovom slucaju zeni. Pa ne treba mi vrhunski strucnjak ako cu se na pregledu osjecati ko komad mesa.

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Pa ne treba mi vrhunski strucnjak ako cu se na pregledu osjecati ko komad mesa.
    da, to je taj razlog zbog kojeg ja trazin drugog ginekologa. kazu za ovu moju da je strucna i sve to, ali evo kako je mayaa, cini mi se, rekla, radije bi veterinaru nego njoj

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mislim da bi ipak trebala sama probat i vidit, jer ne ocekuje svatko od ginekologa isto. odi na razgovor, pa uvijek se mozes dignut i otic, ak ti ne pase.

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da, to je taj razlog zbog kojeg ja trazin drugog ginekologa. kazu za ovu moju da je strucna i sve to, ali evo kako je mayaa, cini mi se, rekla, radije bi veterinaru nego njoj

op, op, op... možda ti je promaklo, govorila sam o grzunovu u tom kontekstu, dakle o muškarcu.

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ali maya jedno je ne sjetiti se, a drugo ne htjeti sjetiti se..kužiš?
    ne možeš se sutra ne sjetiti osobe koja te dan ranije "oprala" jer si bio drzak, bahat i nervozan (jer sam došla u 11, a ne u 8 ujutro na pregled iako je radno vrijeme do 14)

onda mu otpadne dio instrumenta s kojim me pregledava pri ulasku znaš već di, a ja počnem stalno curkat nakon njegovog "nježnog" pregleda i ujutro završim u rodilištu

osim toga svaki pristojni čovjek bi te pozdravio, a kamoli netko na poslu, to spada u osnovni bonton
    njegov karakter me ne zanima jer ne želim prijateljavati s njim, zanima me njegova uslužnost i sposobnost da svojom stručnošću ne ugrozi moj život i život moje bebe (u ovom slučaju)
    ufam se u to da njihovu stručnost procjenjuje netko stručan, te statistika a ne sreća koju netko proučava, ali sigurna sam i u svoju "opću" procjenu

onaj tko mi kaže da ne zna šta je to za mene je bolji od onoga koji eksperimentira a ne zna
    ja ću u svakom slučaju potražiti drugo mišljenje ili zamijeniti doktora-međutim šta kad je netko takav na porodu gdje nemam puno prostora manevriranja ?
    a uz to se još zbog njegovog/njezinog ponašanja osjećam ko jadnica ili smeće?
    o tome govorim..sve skupa bi trebalo zbrojiti i onda odlučiti koga bi želila uz sebe na porodu, a neke puno prije odkantati

ovo potpisujem.
    mada bi me ipak više zabolio loš tretman od ružne riječi. ružna riječ je nešto šta mi netko ima prilike uputit SAMO JEDNOM.
    i stvarno od njega nisam nikad doživila ništa slično, dapače.

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

op, op, op... možda ti je promaklo, govorila sam o grzunovu u tom kontekstu, dakle o muškarcu.

ups, poglupila sam skroz, tek kad sam klikla na slanje skužila sam da nisi uspoređivala lik nego djelo

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Toplo preporučam Majića... zapisana sam kod njega od početka.
    Suprug i ja imamo "manjih" problema sa neplodnošću. Od prvog dana priča samnom, dobijem uputnice, putne naloge i lijekove bez puno filozofije. Sve preglede koje tražim... dobijem. Pa čak mi je preporučio da probamo sa makrobiotikom jer da je čitao pozitivne stvari o tome. Znači da ima i širine... nije glupi štreber. Preporuku da se upišem kod njega sam dobila od tetke koja je cijeli život bila medicinska sestra baš u toj ambulanti.
    I za kraj.... mislim da još ima mjesta kod njega što je najvažnije. Istina je da je dr. Mimica najrazvikaniji, ali kod njega nema mjesta, a za pregled se čeka i po par mjeseci. Kod Majića se čeka cca 1mjesec, a ako je hitno primit će te odmah.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Cure, trebala bi mi preporuka gdje na pregled dok mi je ginekolog na godišnjem.

Naime, od petka imam intezivan isjedak, a ne želim ići negdje gdje ću dobiti tablete samo da me se riješi.

Prije mjesec i 15 dana sam uzimala Sumamed zbog klamidije, i sada mi je panika.

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Opet preporuka: Majić definitivno! Ni blizu glupog štrebera on nije. Zvala sam ga u svako doba, kad sam dobila trudove, zvao je u bolnicu da dolazim, kad sam mu ispričala da sam davno nekoliko godina imala temperaturu bez razloga, nazvao me na posao da mi kaže što je pronašao o tome. A NIKAD ni kune od mene nije dobio! Jedino što sam njemu i sestri donijela malo nešto da se počaste kad sam se udala. A dobar, drag, uslužan, vesel- ma nemam riječi. Svakako ga preporučam!

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Vidim da ste ovdje "oprale" dr. Vulica. Pa evo, za ravnotezu, da ja kazem koju dobr o njemu. Poceo mi je voditi trudnocu od 20. tjedna, kad sam zavrsila u bolnici zbog preranog otvaranja. Bio mi je divan. Nemam nista lose za reci o njemu. Od pristupa, do strucnosti. Ljubazan i srdacan. Pristupao mi je s velikim postovanjem i stvarno sam se osjecala super kao trudnica, zena, ljudsko bice... Srela sam ga i u gradu i prvi se zaustavio i pozdravio me. Bio mi je na porodu i ne mogu opisati koliko je bio divan.
    Ovo je moj najlijepsi porod do sad.
    Inace upisana sam kod dr. Postrak-Jukic u skveru. I o njoj sve najbolje!

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Zvoncica prvotno napisa
    Vidim da ste ovdje "oprale" dr. Vulica. Pa evo, za ravnotezu, da ja kazem koju dobr o njemu. Poceo mi je voditi trudnocu od 20. tjedna, kad sam zavrsila u bolnici zbog preranog otvaranja. Bio mi je divan. Nemam nista lose za reci o njemu. Od pristupa, do strucnosti. Ljubazan i srdacan. Pristupao mi je s velikim postovanjem i stvarno sam se osjecala super kao trudnica, zena, ljudsko bice... Srela sam ga i u gradu i prvi se zaustavio i pozdravio me. Bio mi je na porodu i ne mogu opisati koliko je bio divan.
    Ovo je moj najlijepsi porod do sad.
    Inace upisana sam kod dr. Postrak-Jukic u skveru. I o njoj sve najbolje!
    ja sam ga branila :D
    i sigurna sam da će tako bit i ubuduće

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

8)

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mene je u rodilištu primio dr. Vulić, i bez obzira na ishod moje trudnoće, on je od početka bio vrlo otvoren i realan, te mi je došao nakon poroda i rekao da ako bilo što trebam ili ako trebam razgovarti da mu se javim.

S obzirom da imam želju promjeniti ginekologa, zanima me radili dr. Vulić s dr. Grunzovom ili ne.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

čujem da je ovaj forum postao vrlo poluran, pa ga možda čitaju i razni doktori, prodavačice i ostali na koje se tužimo..

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

čujem da je ovaj forum postao vrlo poluran, pa ga možda čitaju i razni doktori, prodavačice i ostali na koje se tužimo.. Grin Wink

dobronamjerna kritika nebi trebala nikoga smetati.
    a kome smeta, taj valjda prestane čitaati.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Carny prvotno napisa
    čujem da je ovaj forum postao vrlo poluran, pa ga možda čitaju i razni doktori, prodavačice i ostali na koje se tužimo.. Grin Wink

dobronamjerna kritika nebi trebala nikoga smetati.
    a kome smeta, taj valjda prestane čitaati.
    pa naravno..ja se sve nadam da svi vire, ne javljaju se, ali u konačnici dobri ostaju dobri ili postaju još bolji kad vide pohvale, a loši se poprave

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

a dr. Praprotnik?
    mene samo lijenost spriječava da odem od nje i odnesem karton nekom drugom.
    ovako za svaku piz...iju platim dr. Tadinu privatno.

Početno

Citiraj Andora prvotno napisa
    a dr. Praprotnik?
    mene samo lijenost spriječava da odem od nje i odnesem karton nekom drugom.
    ovako za svaku piz...iju platim dr. Tadinu privatno.
    ja obožavam moju "Praprotnicu"
    kod nje sam još od moje 16-e i imamo odličan odnos,
    nikad ne drami i kad pitaš sve ti lipo objasni i savjetuje,
    inače nije baš pričljiva ali ja sam naučila na nju...
    u trudnoći sam išla kod par "privatnika" i osim što
    su mi izvukli lovu ništa bolje ni više mi nisu rekli od nje

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Čula da su dobri:
    Mimica, Jurićka s Meja
    Vodila trudnoću: kod Poljaka - ok je iako ima tako puno posla da sam osijećala presing oću li se sitit sve ga pitat šta me zanima- a plaća seee :/

Roje mi je bija na 1 pregledu, vrlo ugodan, dojmija me se isto tako i na tečaju za trudnice
    Aračićka mi bila ok, al se s njom ne slažem
    Dr. Caktaš mi djeluje površan-sori na nebiranju riječi...

Tz, tz, tz sad kad sam ih sve nabrojila kojih sam se sitila-vidim da imam staža :shock:

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •