-
ja sam upisana kod jurićke na mejama i nju ne bi preporučila ni smrtnom neprijatelju.
a to šta mi je karton još uvik kod nje je na moju sramotu i linost. 
ja imam poveći miom na livom jajniku, dođem kod nje na pregled, upozorim je na tu činjenicu i zamolim da mi malo pogleda (ali da me boli na dodir). a ona tako pritisne u isto vrime iz unutra i s vanjske strane da sam ostala bez zraka od boli. izađem iz ordinacije i ispovraćam joj se na cili onaj lipi ulaz od bolova. i tu je završilo moje pohođenje mesarki šta se tiče pregleda. ali sam uredno, cilu trudnoću dolazila po uputnice za mimicu koji mi je vodio trudnoću u bolnici. tribam li napomenit kako mi je svaki put priko one stvari davala uputnice.
dr. mimica - meni predivan i kao čovik i kao doktor. nije baš pretjerano pričljiv jer mi pregled kod njega nikad nije trajao duže od 30-40 minuta. doduše, dolazila sam većinom u dežurstvo pa smo mogli malo i popričat, ali dok se on zagrije za priču baka s kolačima samo šta nije prošla. njemu sam rekla kako ima čarobne prste, nakon prvog pregleda kod njega ostanem trudna....on mi vodio trudnoću....dođem na predzadnji pregled u trudnoći skroz zatvorena, 10 dana do termina....on me pregleda i naruči za 7 dana.....sutra dan u viziti u rodilištu mimica stoji ovako kraj kreveta :shock: - a šta ćeš ti ovdje
(btw, on me zadnji i pipkao prije nego mi je krenila plodna voda).
dr. talajić - kome je život mio, a još milija vršnjakinja u gaćama neka daje petama vjetra od nje. toliko o mom iskustvu s njom.
dr. tadin - sve moje preporuke, prvenstveno kao ginekologa
dr. banović - netko je spomenio kako je on oličenje gospodina, a ja ću dodat da je oličenje gospodina doktora. predivan.
dr. aračić - meni vrlo draga i dobra doktorica. šta god bi mi palo na pamet mogla sam je pitat, a stvarno je uvik bila i voljna odradit podužu turu razgovora. nikad neću zaboravit njen savjet: "ako želiš dite, prestani šetat po ostalim ginekolozima i uhvati se mimice. ili putuj u zagreb i ostavi se splita".
jednom sam bila i na pregledu kod ove ginekologice u škveru, ali njoj su bili zanimljiviji problemi mojih očiju nego moje "mašine".
eto toliko o mom iskustvu s ginekolozima kojih sam stvarno obišla, nažalost.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma