Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Primarna enureza - alarm za mokrenje

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Primarna enureza - alarm za mokrenje

Moj se M još uvijek (gotovo) svaku noć popiški u krevet. S obzirom da se uskoro približava 5. rođendanu odlučili smo probati nešto poduzeti u vezi toga. Rezultat intenzivnog surfanja netom bio je taj da sam shvatila da liječnici kod nas "forsiraju" hormonsku terapiju koju mi svakako želimo izbjeći. Naišla sam nadalje na puno informacija o noćnim alarmima koji postižu puno bolje rezultate. Prije nekoliko dana smo kupili DRI SLEEPER ECLIPSE i krenuli u akciju.
    Za početak se desilo ono čega sam se i najviše bojala - nema šanse da ga taj alarm probudi (iako je stvarno glasan). Njega je općenito jako teško probuditi. Za sad smo zapeli u toj fazi i nadam se da će savjeti sa DRI SLEEPER sajta pomoći.
    http://www.dri-sleeper.com/treatmentfaq.htm#notwork

Ovu temu sam otvorila jer bih željela čuti iskustva roditalja koji su koristili noćni alarm i općenito iskustva roditalja koji su primarnu enurezu liječili u Hrvatskoj.

Naišla sam i na neke homeopatske pripravke, da li netko ima iskustva sa liječenjem noćnog mokrenja kod homeopata?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam svoju J. vodila homeopatici i za sad to dosta dobro djeluje, J. je zadovoljna. Problem nije u potpunosti riješen, ali je jaako prorijeđen.

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I ja sam razmišljala o homeopatiji. Da li postoji neki homeopat koji se baš time bavi ili može svaki? Moja šogorica ima dobru homeopaticu kojoj vodi sina, ali zbog drugog problema.
    Ako ti se da napiši mi malo detaljnije o tome kako je homeopatica pristupila svemu i koliko dugo ste uzimali lijek? Da li ste još nešto pokušavali?
    Ja sad čitam knjigu http://www.amazon.com/Waking-Up-Dry-...pr_product_top pa ću kad vidim što sve tu piše probati motivirati Marka da krenemu u upotrebu alarma. Njegov problem je što ne čuje alarm kad zvoni i to što mi se čini da baš i nije zainteresiran. Za sad mu još to ne predstavlja neki problem. Ja bih htjela probati riješiti njegovo noćno mokrenje prije nego ga to počne opterećivati. Ali koliko čitam (a to je i logično) ako dijete samo nije zainteresirano i spremno na suradnju ništa od toga. Bar što se tog alarma tiče.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •