moja beba stara 6 tjedana već tjedan dana ima prehladu. začepljen nosić, kašlje imala je i blago povišenu tempereturu 2 dana (38,5 po noći u guzi). Bili smo kod pedijatrice, preslušana je jučer. sve ok, osim kaj nosić teško čistimo, al sam danas nabavila nosni aspirator pa ide puno bolje. i puno sam ju inhalirala sa fiziološkom i kamilicom pomoću električnog inhalatora. e sad, problem je u tome kaj je beba zadnja 2 dana užasno pospana. uglavnom spava cijeli dan a inače je jako aktivna, zna biti budna po 2-3 sata. sad stalno spava, kad se probudi plače tužno,onak ko da jeca. i jako je oslabila, inače je jako čvrsta. blijeda je, rukice su joj skroz bijele i hladne. je moguće da je anemična? al samo tak odjedanput su se pojavili simptomi? jako je velika beba, rođena sa 4200, sad već ima prek 6 kg. ili je samo iscrpljena? ne znam, užasno se bojim. najrađe bi otišla s njom nekud, al opet si mislim papa ok (malo lijenije vuče, al jede), kaka, piški. najviše me muči to da je tak slaba odjednom. ima neko kakva iskustva?