-
josipal, baš mi je drago... 
Nora Fora, ako nisi sigurna, probaj se prepipati kad je dojka punija, jer kad je beba posiše, teže je naći kvrgu, a to što "šeta" mi se čini normalno jer su dojke po strukturi dosta "mekane" i tkivo pomalo "slobodno"...
...možda te boli od masiranja, nešto kao muskulfiber? evo, tu molim da cure koje su to prošle odgovore na to pitanje...
u svakom slučaju, dok nisi sigurna da je skroz prošlo obrati posebnu pažnju na tu dojku, a što se tiče druge dojke... neće u potpunosti prestati proizvodnja za samo par dana, a isto tako se može kasnije ponovo povećati... pokušaj joj ipak češće dati i tu dojku, ili se izdoji...
prvo riješi problem s kvrgom pa ćemo vidjeti kako dalje...
sretno
-
hvala puno na savjetu! Mislim da više ipak nema kvrge!!!!
))))))) Nadam se da sam to riješila do kraja. Thlaspi, hvala za one linkove, ja sam se masirala, ali nisam znala za onu foru s dlanom, mislim da je to čak pomoglo. Samo me još muči ovo s proizvodnjom mlijeka jer brljanje s dojenjem moje bubice sigurno ne pomaže... A sad još uvodimo i krutu hranu...
-
polako, ponuda i potražnja će se ponovo ustaliti, samo pripazi da u međuvremenu opet ne dođe do kvrga...
možeš pokušati malo forsirati "slabiju" stranu, možda se izjednači količina mlijeka, ali, ne brini, može se dojiti čak i samo s jednom dojkom...
mnoge žene imaju razliku u količini mlijeka između lijeve i desne strane po defaultu a normalno doje tako da ne brini što se toga tiče
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma