Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Iskustvo - sudar, dijete u sjedalici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Iskustvo - sudar, dijete u sjedalici

Ako je netko voljan za Večernji list reći nešto o svom iskustvu prometne nesreće - u kojoj je sudjelovalo i dijete vezano u autosjedalici - molim da mi se javi na pp. Naime, pišem tekst kojem je povod jutrošnja pogibija bebe, a cilj teksta je upozoriti roditelje na potrebu korištenja autosjedalice svaki put kad se dijete vozi u automobilu.
    Rok mi je sutra, utorak 25.05., u 14 sati
    Hvala

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Na svu sreću nemam tako ružno iskustvo i nadam se da ga nikada neću imati...
    Samo me zanima ako se zna, kako je beba bila vezana u autu? I gdje je sjedila?

I naravno da ne moram reći da sam jako jako
    Jučer sam se molila da beba bude dobro, ali danas kad sam vidjela vijesti bilo je samo jedno veliko "Neeeeeeeeeeee...."
    Posljednje uređivanje od ana.m : 24.05.2010. at 14:26

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Beba je sjedila straga i bila je u autosjedalici. Još se ne zna je li u njoj bila vezana i kako

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ni ja nisam imala iskustvo s bebom, ali imali smo 3 prometne prije nego sto sam rodila i bas zato ne idem ni 100 m u autu bez AS, i mene zanima to za bebu, nigdje nema informacije.....a drugo dijete? djecacic od 3 god? Da li je on bio u AS?
    Grozno to sto se desilo.....

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ako ti se nitko ne javi
    ovdje na portalu http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=226&Show=2585 imaju linkovi na price sa takvim iskustvima. Mozes kontaktirati Udrugu da ti dozvoli prenosenje informacija.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Baš sam mislila na ovu temu kad sam ovo pročitala:

http://www.24sata.hr/news/split-trom...-sudar/178153/
    Split: Tromjesečna beba je prespavala stravični sudar
    Sami izašli iz auta: Majka i otac su se s bebom vozili autocestom. Udarili su u zaštitnu ogradu, okrenuli se na krov i odletjeli na šljunak uz cestu

Došao sam do njih kad je već sve bilo gotovo. Vidio sam ih kako izlaze iz potpuno uništenog Rovera. Nije mi bilo jasno kako su izašli neozlijeđeni. Bio sam iznenađen. A tek kad sam vidio bebu kako mirno spava u smrskanom automobilu, počeo sam zahvaljivati Bogu, rekao nam je u četvrtak naš čitatelj Ivan Mrkonjić, jedan od svjedoka nesreće. Mario (32) i Mirela (32) V. vozili su se Roverom autocestom Zagreb - Split. Blizu Splita, kraj Prgometa, udarili su u zaštitnu ogradu, okrenuli se na krov i odletjeli na šljunčani makadam ispod autoceste. Rover je bio potpuno uništen. Poklopac motora je odletio, a pola motora bilo je potpuno smrskano. Slično je bilo s limarijom i staklima automobila. Rover je bio potpuno “zgužvan”, a supružnici su iz njega izašli sami, gotovo neozlijeđeni. Njihova beba je također prošla bez ikakvih ozljeda. Prespavala je cijelu nesreću u sjedalici. Nije se ni pomaknula. Nakon stravičnog sudara na autocesti su stali drugi vozači koji su, kad su vidjeli potpuno smrskani Rover, jedva povjerovali da je sve u redu s mladom obitelji.
    Posljednje uređivanje od mamma san : 17.06.2010. at 22:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •