Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: migrena i kontracepcijske pilule

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno migrena i kontracepcijske pilule

Cure imam veliku dilemu. Doktor mi je zbog produženih ciklusa, PMS-a u zadnje vrijeme i vodenih cista na jajniku prepisao kontracepcijske tablete. Ono što mene muči i to sam ga pitala je da li ih smijem uzimati iako se zna da imam problema s migrenama, on je rekao da ne vidi razlog zbog kojeg ne, jedino da bi mogle u početku biti nešto izraženije. Sada čitam na uputi za tablete koja je u pakiranju da se kod određenih oblika migrene s žarišnim neurološkim simptomima ne smije nikako uzimati pilule ( kod mene se javlja utrnutost cijele jedne strane tijela, smetnje s govorom i vidom - tj time što jednostavno ne vidim ništa osim obrisa, mučnina, povraćanje, tresavica mišića).
    Sada nisam pametna što učiniti. Bojim se uzimati ih, a opet željela bih napokon izregulirati taj ciklus ( nikada ne znam točno kada ću dobiti, nekad i prije 32 dana, a ima situacija i kada nakon 40 ne dođe).

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a cuj zibba tvoja zabrinutost je OK, ali mislim da je pitanje na krivom mjestu. jesi radila krvnu sliku prije nego ti je dao tablete? zasto ne odes kod lijecnika i postavis ova pitanja. meni se cini da tvoja migrena uopce nije bezazlena, a opet razumijem zelju za reguliranjem ciklusa.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

krvnu sliku sam radila prije cca tri mjeseca jer me moja dr redovito šalje na kontrole ( bar dva puta godišnje) i sve je bilo za 5.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a da pitaš neurologa?

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

baš pokušavam doči do mojega, ali to je ravno dobijanju nobelove nagrade ili 7 na lotu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •