Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Gdje kupiti utege za balone

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Gdje kupiti utege za balone

Evo, sve piše u naslovu.Mislimo našem limaču za prvi i najvažniji rođendan napuhati puno balona s helijem pa me zanima gdje ima tih utega za kupiti,dal u knjižarama? Treba nam hitno jer party je u subotu,unaprijed hvala!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ako ne nadjete one kakve imaju u ducanima s balonima uvijek mozete napuniti balone s vodom i privezati na ove s helijem,

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ne znam prodaju li zasebno utege, ali mi smo kupili u city centru balon napuhan helijem i uz balon dobiš uteg da ti ne odleti
    mi smo kupili balon za 15 kn, lijepi s leptirićima
    ne znam koliko bi koštali sami utezi, ako ih prodaju
    najbolje pitat u nekom dućanu specijaliziranom za balone

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mogu sam pitati, gdje ih punite helijem?

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    mogu sam pitati, gdje ih punite helijem?
    jedan naš prijatelj radi u dućanu s plinskim i drugim bocama pa nam on puni besplatno jer u svakoj praznoj boci se još nađe dovoljno za balone.Inače ima i za kupiti helij,ali jedna boca dođe 2000 kn,a to je jaaaaaakkko puno.
    spajalice,dobra ideja,tako ćemo napraviti ako ne nabavimo te utege.
    cure hvala na brzim odgovorima

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

onda nam je ipak povoljnije kupiti koji balon s helijem
    nisam znala da je ta boca helija tako skupa

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    onda nam je ipak povoljnije kupiti koji balon s helijem
    nisam znala da je ta boca helija tako skupa
    da,a i svi ga baš nemaju,npr. mm radi s plinom,al ne s helijem,pošto nije štetan za zdravlje i okoliš, zato je valjda toliko skup,a koriste ga samo farmaceutske firme i sl.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel imate kakve plasticne ili plisane igracke? autice, kamione, medvjedice i ostalu menazeriju? vezite balone za to - nemojte trosit jos i na utege... u krajnjem slucaju, ako ti zao vezat za igracke, utege mozes tako jednostavno i jeftino napravit - od masu stvari koje mozes naci po kuci (pazis da nisu ostre i da su prikladne da ih djeca diraju)... za ogradu, naslon od stolica, fikus

mozes izrezat nekakvu staru majicu, nadstoljnjak, nesto sareno, nebitno sto - na kvadrate cca 15x15cm, unutra ubacit kamencic, vezat i eto ti utega

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj litala prvotno napisa Vidi poruku
    jel imate kakve plasticne ili plisane igracke? autice, kamione, medvjedice i ostalu menazeriju? vezite balone za to - nemojte trosit jos i na utege... u krajnjem slucaju, ako ti zao vezat za igracke, utege mozes tako jednostavno i jeftino napravit - od masu stvari koje mozes naci po kuci (pazis da nisu ostre i da su prikladne da ih djeca diraju)... za ogradu, naslon od stolica, fikus

mozes izrezat nekakvu staru majicu, nadstoljnjak, nesto sareno, nebitno sto - na kvadrate cca 15x15cm, unutra ubacit kamencic, vezat i eto ti utega
    vidiš,problem je u tome što nisam tako kreativna kao ti,jako mi se sviđaju tvoje ideje.Ja bi ih inače pustila do plafona,al imat ćemo više gostiju a imamo veliku garažu pa ćemo tamo slaviti,a strop je jako visok,a htjela bih da se nakon slikanja djeca s njima igraju,a da imaju neki utežić da im ne odlete,inače sam ih mislila vezati za nešto na stol.

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

evo kupila sam one ne znam kak se to zove za puhanje balona od sapunice, komad dođe 1 kn, i boje su zelene i narandžaste pa ćemo balone pričvrstiti na njih,naljepnice koje su na njima sam maknula i gore stavila one winnie the pooh ( jer to će biti tema rođendana) pa će Maro ostaloj većoj djeci pokloniti dva poklona - balon i puhalice
    Posljednje uređivanje od vindira : 28.05.2010. at 10:39

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ideja ti je presuper i sretan vam rodjendan

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i sad reci da nisi mastovita

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

hvala,cure,al da nije vas ne bih se ni sjetila da ne moraju baš biti utezi i hvala na čestitkama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •