Evo, sve piše u naslovu.Mislimo našem limaču za prvi i najvažniji rođendan napuhati puno balona s helijem pa me zanima gdje ima tih utega za kupiti,dal u knjižarama? Treba nam hitno jer party je u subotu,unaprijed hvala!![]()
Evo, sve piše u naslovu.Mislimo našem limaču za prvi i najvažniji rođendan napuhati puno balona s helijem pa me zanima gdje ima tih utega za kupiti,dal u knjižarama? Treba nam hitno jer party je u subotu,unaprijed hvala!![]()
ako ne nadjete one kakve imaju u ducanima s balonima uvijek mozete napuniti balone s vodom i privezati na ove s helijem,
ne znam prodaju li zasebno utege, ali mi smo kupili u city centru balon napuhan helijem i uz balon dobiš uteg da ti ne odleti
mi smo kupili balon za 15 kn, lijepi s leptirićima
ne znam koliko bi koštali sami utezi, ako ih prodaju
najbolje pitat u nekom dućanu specijaliziranom za balone![]()
jedan naš prijatelj radi u dućanu s plinskim i drugim bocama pa nam on puni besplatno jer u svakoj praznoj boci se još nađe dovoljno za balone.Inače ima i za kupiti helij,ali jedna boca dođe 2000 kn,a to je jaaaaaakkko puno.
spajalice,dobra ideja,tako ćemo napraviti ako ne nabavimo te utege.
cure hvala na brzim odgovorima
onda nam je ipak povoljnije kupiti koji balon s helijem
nisam znala da je ta boca helija tako skupa
jel imate kakve plasticne ili plisane igracke? autice, kamione, medvjedice i ostalu menazeriju? vezite balone za to - nemojte trosit jos i na utege... u krajnjem slucaju, ako ti zao vezat za igracke, utege mozes tako jednostavno i jeftino napravit - od masu stvari koje mozes naci po kuci (pazis da nisu ostre i da su prikladne da ih djeca diraju)... za ogradu, naslon od stolica, fikus![]()
mozes izrezat nekakvu staru majicu, nadstoljnjak, nesto sareno, nebitno sto - na kvadrate cca 15x15cm, unutra ubacit kamencic, vezat i eto ti utega![]()
vidiš,problem je u tome što nisam tako kreativna kao ti,jako mi se sviđaju tvoje ideje.Ja bi ih inače pustila do plafona,al imat ćemo više gostiju a imamo veliku garažu pa ćemo tamo slaviti,a strop je jako visok,a htjela bih da se nakon slikanja djeca s njima igraju,a da imaju neki utežić da im ne odlete,inače sam ih mislila vezati za nešto na stol.
evo kupila sam one ne znam kak se to zove za puhanje balona od sapunice, komad dođe 1 kn, i boje su zelene i narandžaste pa ćemo balone pričvrstiti na njih,naljepnice koje su na njima sam maknula i gore stavila one winnie the pooh ( jer to će biti tema rođendana) pa će Maro ostaloj većoj djeci pokloniti dva poklona - balon i puhalice![]()
Posljednje uređivanje od vindira : 28.05.2010. at 10:39
hvala,cure,al da nije vas ne bih se ni sjetila da ne moraju baš biti utezii hvala na čestitkama
![]()