-
Epilepsija,Njemačka, molimo pomoć
Moje kumče L ima 7 godina. Od 3 godine boluje od parcijalne epilepsije. Liječio se prvo u Klajćevoj sada na Rebru. Napravljene su mu sve moguće pretrage, isprobao je sve lijekove koji postoje kod nas i one kojih nema kod nas ali jednostavo lijekovi ne djeluju. On prolazi kroz faze kad mu je dobro što znači da ima svakodnevo po napad i to noću i faze kad mu je loše što znači da ima napade stalno i danju i noću. Hvala Bogu mozak mu nije oštećeni i ne oštećuje se. Posebno je bistro dijete (ne zato što je moj).
Sada su liječnici predložili da idu u Njemačku točnije u Vogtareuth.
Sve je već dogovoreno i odobreno i oni (mama, tata i L.) idu u veljači tamo. Za malenog i mamu je plaćeni apartman u bolnici tata se mora snaći u gradu.
Problem je što oni slabo govore njemački pa bi bilo lijepo ako ima koga od naših tamo da nam se javi i da im pomogne ako nekaj zapne.
Hvala Vam :3srca
-
-
samo vam mogu poželjeti sretno od
-
Re: Epilepsija,Njemačka, molimo pomoć
MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE DA LI STE PRONAŠLI POMOĆ U NJEMAČKOJ,NAIME I MOJ SIN IDE U VOGTAREUTH 10.03.,A JA NE ZNAM NJEMAČKI,PA NE ZNAM KOME DA SE OBRATIM,ISTI JE SLUČAJ KAO I VAŠE KUMČE,TAKOĐER PACIJENT SA REBRA,10 GODINA SE BORIMO SA EPILEPSIJOM,REZISTENTEN NA LIJEKOVE,OVO NAM JE ZADNJA NADA.UNAPRIJED HVALA ZA SVAKU INFORMACIJU!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma