Je - ok - priznajem - ovo je napisano kao da sam prenijela informacije od kumica na placu....i ja sam sama isto u ovom slučaju....
Ali mi smo potpisivali dokumenat kad su se 2× procjepljivali i docjepljivali- i tamo je valjda omaškom napisano da odbijamo cijepljenje DiTePer+ Polio ...kalendar cjepljenja više ne pratim...vidim sada da NEMA PERTUSISA na početku osn. škole !!!

Ali zgoda o svih 13-učenika koji luđački kašlju nakon cijepljenja stoji - to je valjda bilo u drugom razredu poslije BCG-iranja!
Možda znaš kakva je to temp. od 3 dana i ZAŠTO cijeli razred luđački kašlje, i zar oni nisu zarazni za okolinu, i zašto dijete koje nije procjepljeno NE kašlje (i da to meni u vlastitom primjeru pobija strah DA ĆE DIJETE UVIJEK DOBITI BOLEST ),. i zašto kad dođu na ped. pregled krvna slika pokazuje da se radi o virusu koji se ponaša kao bakterija ili bakteriji koja se ponaša kao virus i da lijeka svejedno nema!!!!????

Namjerno iznošenje krivih informacija ne stoji - svi želimo da napokon netko počne bilježiti sve nuspojave cjepljenja koje su STVARNOST!!!