Pokazuje rezultate 1 do 50 od 91

Tema: Restoran prijateljski naklonjen djeci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Za obiteljski posjet ili za veće druženje (krstitke ili sl.) ?

http://www.cateringlisak.hr/cavallino/
    MM-u je rođendan u nedjelju pa smo htjeli na ručak negdje a opet da ima i neki sadržaj za J. a i najrađe bi negdje malo izvan Zagreba u prirodu.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

(sev možeš spojiti sa nekim izletom npr. Grešna gorica je odmah pored Velikog Tabora)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    MM-u je rođendan u nedjelju pa smo htjeli na ručak negdje a opet da ima i neki sadržaj za J. a i najrađe bi negdje malo izvan Zagreba u prirodu.
    Seoski turizam Kezele
    http://www.kezele-vino.hr/

imaju veliko dječje igralište, životinje (svinje, patke, koze, zečeve, konje - sve ih možeš hraniti, a konji se mogu i jahati), ima i krasna šetnica u šumi za poslije ručka.
    klopa je meni PREFINA!!! ručak počinje u 13 sati (rade od 11, pa možete doći i prije), juha i desert se poslužuju, a glavno jelo je buffet (veliki izbor jela, nema kaj nema i sve domaće, ma meni pregenijalno!).
    cijena po osobi je mislim 110 kuna, djeca plaćanju nešto manje, ali do 5 godina je gratis (što bi vama bez problema prošlo).

mi često idemo tamo i svaki put dođemo s par kila viška.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    Seoski turizam Kezele
    http://www.kezele-vino.hr/

imaju veliko dječje igralište, životinje (svinje, patke, koze, zečeve, konje - sve ih možeš hraniti, a konji se mogu i jahati), ima i krasna šetnica u šumi za poslije ručka.
    klopa je meni PREFINA!!! ručak počinje u 13 sati (rade od 11, pa možete doći i prije), juha i desert se poslužuju, a glavno jelo je buffet (veliki izbor jela, nema kaj nema i sve domaće, ma meni pregenijalno!).
    cijena po osobi je mislim 110 kuna, djeca plaćanju nešto manje, ali do 5 godina je gratis (što bi vama bez problema prošlo).

mi često idemo tamo i svaki put dođemo s par kila viška.
    Ovo mi se jako sviđa, barem prema onome što sam vidjela na internet stranicama. Jedno mi se ova tvoja zadnja rečenica ne sviđa

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Bunčić?

Već dugo mjerkam njihovu ribarsku kolibu i nikako da odemo - ne stignem. Imam grunt u tom kvartu pa rijetko idemo po restoranima, ali dok su djeca bila manja, znali smo otići na Martin Breg. Nadam se da netko ima friškije informacije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •