Pokazuje rezultate 1 do 50 od 198

Tema: privatna srednja škola

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Ja tek sad vidim prednosti koje će moja djeca imati, ukoliko ustraju u svom bavljenju glazbom i sportom. A što je to drugo nego stjecanje radnih navika?
    kad sam govorila o radnim navikama onda sam mislila na općeobrazovno školstvo. ne na ovo. ako si se na mene referirala. i slažem se s tobom

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    kad sam govorila o radnim navikama onda sam mislila na općeobrazovno školstvo. ne na ovo. ako si se na mene referirala. i slažem se s tobom
    Ma sve je to ista vreća. Imam dva bistra sina koji gotovo uopće ne moraju učiti u osnovnoj školi, a postignu sasvim solidan uspjeh. Još je rano za dugoročne prognoze, ali to bi se moglo negativno odraziti na njihove radne navike, baš tako kako je mujica napisao (znam po sebi, i ja sam takva bila, tek sam pred kraj srednje škole shvatila da se treba učiti da nešto postigneš... i zaribala si prosjek ocjena dok mi je doprlo u glavu itd... )

Glazbena (u koju su moja djeca sama htjela) pokazala se pravim potezom - brzo su shvatili da rezultati proporcionalno ovise o količini vježbanja. Nadam se da će biti u stanju to primijeniti i na druge stvari.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •