Pokazuje rezultate 1 do 50 od 198

Tema: privatna srednja škola

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cini mi se da se ovdje strukovne skole debelo podcjenjuju. Moj sogor je zavrsio provincijsku strukovnu skolu, provlacio se iz matematike, a onda naucio svu tu srednjoskolsku matematiku za prijemni na tezak tehnicki fakultet, postao kandidat za rektorovu nagradu... Motivacija cini cuda.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Cini mi se da se ovdje strukovne skole debelo podcjenjuju. Moj sogor je zavrsio provincijsku strukovnu skolu, provlacio se iz matematike, a onda naucio svu tu srednjoskolsku matematiku za prijemni na tezak tehnicki fakultet, postao kandidat za rektorovu nagradu... Motivacija cini cuda.
    I moj brat je bio u sličnoj situaciji - iz strukovne provincijske škole na PMF koji je uspješno završio. Jest da je trebao instrukcije iz mat za prijemni, ali ide to!

Problem je u provinciji to što često uopće ne možeš birati... Srednja škola upisuje recimo 3 razreda kartonažera i drvoprerađivača, 1 razred matematičara i 1 razred medicinara i to je to. Usklađeno s potrebama tog grada. Za sve ostalo ne preostaje drugo nego voziti se u drugu školu izvan mjesta stanovanja.

Ali nipošto nije istina da su provincijske strukovne škole loše. Neke su bolje i od nekih zagrebačkih. A s druge strane, ja pamtim učenike i nastavnike npr. Tehničke škole Šibenik (koji nam povremeno dolaze u posjet) kao najpristojnije i najzainteresiranije učenike koji su ikad došli u posjet tvornici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •