-
Doista se rijetko slažem s Martom, ali ovdje potpisujem svaki njezin post
.
Mujice, stvarno ne znam ništa o privatnim gimnazijama, ali donekle sam upućena u stanje u jednoj privatnoj OŠ (koja ima i svoju gimnaziju
), po svemu što sam čula, može se opisati jednostavnom "izvana gladac, iznutra jadac". Profesori rade u uvjetima koji se prosječnom roditelju čine upravo suprotnim od stvarnih. Naime, učitelji razredne nastave moraju biti tamo od 9-5, što se roditeljima čini fantastičnim jer su djeca uvijek pod nadzorom, ali vjerujem da će svaki prosvjetar s ovog topika potvrditi da nije nimalo lako odraditi klasično radno vrijeme u razredu. Što, logično, neminovno utječe i na kvalitetu "rada".
Uz to su profesori potplaćeni za sve što se od njih očekuje, nerijetko odlaze čim uleti posao u državnoj školi (mislim da je i mamma san nešto slično napisala), pa se pitam koliko je i to dobro za male (činjenica da im se često mijenjaju nastavnici)...
Sve ovo govorim o OŠ, ali sumnjam da je stvar drugačija u gimnaziji
...
A neću ni govoriti o (neprovjerenim) glasinama na koji se način učenike te škole prisili da završe u upravo njihovoj gimnaziji...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma