-
ja sam isla godinu dana u privatnu gimnaziju..uglavnom, puno se losije radilo nego u drzavnoj gimnaziji i kad sam se prebacila trebalo mi je cijelo polugodiste da stignem razliku u napravljenom..mene su moji upisali jer je program trebao biti bolji (manje djece u razredu), topli obrok u skoli itd..međutim čim smo vidjeli da je to bacanje novaca prebacila sam se u normalnu gimnaziju (nisam imala problema s prebacivanjem jer sam ionako imala bodove iz osnovne i ocjene iz prvog razreda)
privatna gimnazija je dobro rjesenje za djecu slabijeg uspjeha u osnovnoj skoli ako roditelji znaju da ce jednog dana imati kapacitet za ici na fakultet.
ono sto mi je bilo najbolje iz gimnazije su ljudi koji su mi i danas prijatelji, razred u kojemu djeca stvarno uce pa i ti dobijes svojevrsnu ozbiljnost i radne navike..mislim da se djeca u dobroj gimnaziji s ozbiljnim programom i profesorima formiraju u kvalitetne osobe..osobno, svoje dijete ne bi upisivala u privatnu skolu osim u slucaju da mu fali malo bodova do upisa u drzavnu gimnaziju a ono sto bi definitivno platila su vanskolske aktivnosti (jezici,sport, skole stranih jezika vani, instrukcije u slucaju neshvacanja gradiva) i postdiplomski u inozemstvu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma