Pokazuje rezultate 1 do 50 od 198

Tema: privatna srednja škola

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam bila krutih stavova prema najstarijoj; život me je naučio da je to bedasto i ako iz objektivnih razloga trebam ispričati svoje srednje dijete iz škole (da bi on izbjegao lošu ocjenu) - napravit ću mu to 1. put. Za 2. put mora imati jako dobar razlog.
    MIOC daje jako dobar kadar učenika i tamo se jako brine o izostancima. Ono što mene oduševljava kod MIOC-a jeste šarolikost fakulteta gdje se djeca upisuju; eto, iz kćerkinog razreda se najviše upisalo u ETF, PMF (različiti smjerovi), ekonomija, građevina, farmacija, medicina, šumarstvo ... Kao razred su prošli i pijanstva i svakojakih izazova odrastanja - svih 34 je upisalo fakultet i za sada su divni ljudi (a teško da se sada budu pokvarili)
    Lako je filozofirati i moralizirati ako imaš malo dijete; tvrditi da ocjene nisu važne - ali sve se promjeni u roditeljskim glavama kako se približava 7. razred i kada ocjene postanu jako važne i bitne.
    Mene oduševljava prof iz fizike iz MIOC-a; njemu je bitno da dijete sa zanimanjem i voljom uči i razumije njegov predmet. A rezultat se itekako vidi

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj nadica_b prvotno napisa Vidi poruku
    Mene oduševljava prof iz fizike iz MIOC-a; njemu je bitno da dijete sa zanimanjem i voljom uči i razumije njegov predmet. A rezultat se itekako vidi
    Skroz upadam bezveze, ali ovo mi je upalo u oko. Taj profesor je razrednik mom bratu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •