-
Poziv na cijepljenje, kako prolongirati ??
Dakle, moj L je prvašić, nismo ga na upisu u školu cijepili i sad smo dobili poziv, ne od školske liječnice, već iz Mirogojske :? , da ga moramo drugi tjedan dovesti kod njih na cjepljenje, želim to bar do proljeća otegnuti (zbog gripa, viroza i ostalih bestija), pa molim one s iskustvom za savjet.
Hvala
-
Kontaktiraj ih i reci da je dijete često virozno u zimskim mjesecima i da ćete to odgoditi za proljeće. Ne vjerujem da će forsirati cijepljenje. Pretpostavljam da im je to zakonska obveza tražiti da se dijete dovede na cijepljenje. Samo nazovi i objasni. Ja bih tako.
-
Mouj se nije cjepio kod upisa, već su se svi koji se kod upisa nisu cjepili cjepili negdje u 10 mjesecu.
-
mi smo uspjeli odgoditi cijepljenje za 4-5 mjesec i sad me samo strah što reći kad me opet pozovu
-
Nas su cijepili tek tokom prvog razreda. Možeš odgoditi, malo radi alergije, malo viroze. Na kraju smo obavili sva OBAVEZNA cijepljenja. Koliko me je strah svakog cjepiva ,toliko se više bojim zaraznih bolesti od kojih štite. Tetanus npr.je i danas najteža moguća bolest, i jednostavno ne mogu prihvatiti rizik necijepljenja. Pogotovo u okolini gdje su svi cijepljeni i ako slučajno bolest stigne (turisti npr.) pogodila bi najnezaštićenijeg. Da ne govorim o igranju gdje u zemlji uvijek vrebaju uzročnici( opet ja o tetanusu), a oni se redovno udare, padnu, ogrebu. Ili rubeola i trudnoća-zar nije bolje cijepiti curicu nego čitav život strahovati. Ili poliomijelitis,grozna bolest dok traje, a ako prođe ostavlja ogromne posljedice.
Znam da ima raznih mišljenja o cijepljenju, ali uvijek odvagujem dobro i zlo, i mislim da sam dobro odlučila te su svi 3 cijepljeni.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma