Trebamo savjet! Više neznam koga da slušam i kaj da si mislim. Nove smo tu! imamo 10 tj. samo cicamo. Rodila se sa 2920g i 47 cm a sa 2620 g išla doma iz rodilišta. sa 2 mj. na kontroli imala 4600 g i 56cm. naš problem je taj da je beba cijele dane cica i neće po danu spavati samo na cici drema i čim ju maknem ona je budna i cendra! kod nikoga neće biti duže od 5 minuta samo mene i cicu traži. svakodnevno slušam komentare koji me već živciraju tipa: stalno si ju dojila pa vidiš kaj si napravila ili daj joj čaja ili vode ili daj joj flašicu gladna ti je, previše čitaš itd. već vičem na sve oko sebe jer ih nemogu slušati. neznam više kaj da radim. ništa si nemogu napraviti a sve manje mi ljudi oko mene pomažu jer misle da glumim. naverćer mi zaspi na cici i po noći zato nije tako loše. svaka 3-4 sata papa i spavamo čak do 10. navečer to traje i do 23 da zaspi ali onda dobro spava ali da po danu neće spavati to me mući i kaj cijele dane ciki ni van nemožemo jer se stalno plaće za cikom i neće biti u kolicima! molim savjete i vaša iskustva! hvala!