Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: Višestruko citiranje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    ovo ni meni nije jasno, malo mi fali ono kad citiram pet postova istovremeno jednim klikom i ne znam kako koristiti onaj gumbić višestruko citiranje - što to znači? Pritisnem ga ali ne vidim da se nešto novo događa.
    klikneš taj gumbić, niš se ne dogodi, pa klikneš na sljedećem postu pa se opet niš ne dogodi i tako 5 puta, npr., i onda na zadnjem postu kojeg hoćeš citirat klikneš odgovori s citatom i pojave se svi citati

ali i dalje ne možeš nekoga ko je citirao nekog drugog, i to sve jednim klikom. to mi je baš bezveze

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ovako izgleda to višestruko citiranje svega redom...
    probaj (pojavi ti se tick pored svakog posta kojeg hoćeš citirati kad klikneš na čudnovati gumbić)
    Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    hvala, probat cu.
    Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    ovo ni meni nije jasno, malo mi fali ono kad citiram pet postova istovremeno jednim klikom i ne znam kako koristiti onaj gumbić višestruko citiranje - što to znači? Pritisnem ga ali ne vidim da se nešto novo događa.
    Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    U svjim postavkama namjesti da ti ih čuva. Vjerojatno je u tome problem.
    Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    da li je novina, da u privatnim porukama ne vidim vise poruke koje sam poslala, ili nesto krivo radim?
    Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    To sam i ja pitala. Ti se vidiš, ali drugi te ne vide.
    Citiraj angelina1505 prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto meni ne radi "mod nevidljivosti"? Uključen, isključen, uvijek se vidim u popisu?
    Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš gore zajednica pa popis članova gdje možeš pretraživati članove foruma.
    Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    klikneš taj gumbić, niš se ne dogodi, pa klikneš na sljedećem postu pa se opet niš ne dogodi i tako 5 puta, npr., i onda na zadnjem postu kojeg hoćeš citirat klikneš odgovori s citatom i pojave se svi citati

ali i dalje ne možeš nekoga ko je citirao nekog drugog, i to sve jednim klikom. to mi je baš bezveze

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •