Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
Draga Lorena uoce ne znaci da si luda,ponajmanje.Samo si zena kojoj su se otvorile mogucnosti i nade u drukciju buducnost.Negdje sam procitala da koju god misao ili sliku stvoris u glavi,ona ce imati tendenciju pojaviti se u tvojoj bliskoj stvarnosti...Pa ako toliko vjerujes u svoju bebu da ona negdje postoji(za sad u tvojoj glavi),sukladno tome ona ima potencijala da postane stvarna.Ta soba koju mjeris i pripremas za nju dio je tvoje ideje o bebi i to je apsolutno u redu.Jer ako nije,onda sam i ja luda.Doduse,ja imam partnera ali to ne mijenja na stvari.
Radim u jednoj velikoj firmi gdje se stvarno nadje svakakvih zivotnih primjera pa tako,poznajem zenu(tada blizu 40te) koja je isto kao ti zeljela postati majka,ali se nije htjela udavati i nije htjela obvezu prema muskarcu.Doduse imala je prilika za vezu i brak,medjutim soliranje je bio njen izbor.Nije se sramila svoje zelje i otvoreno je govorila o njoj.Medjutim ,nije isla tako daleko kao sto si ti spremna ici.Ona je oca svog djeteta nasla u osobnim kontaktima.Danas je majka krasne vec velike djevojcice,uziva u svojoj ulozi majke i odgajateljice i presretna je zena!
Hocu reci,na ovaj ili onaj nacin osnovno je pravo zene da bude majka.S partnerom ili bez.
Uzivaj u svojim imaginacijama,radi na svojoj zelji i zelim ti da uspijes u naumu!!
Uh, hvala.
ovo je baš ohrabrujuće.