Pokazuje rezultate 1 do 50 od 435

Tema: samohrana majka i banka sperme

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Prvo da ti poželim sreću od srca!!! Ja da nisam našla svog pravog, sigurno ga ne bih tražila samo iz razloga da imam djecu! Ali pitam se i da li bih bila tako hrabra da idem sama u majčinske vode. Eto, ja se divim svim hrabrim ženama!!!
    Citiraj lorena prvotno napisa Vidi poruku
    Štrcaljka je moguća, ali klinika koju sam pronašla u Danskoj ne šalje štrcaljku prije nego što oni obave pregled i razgovor u svojoj klinici.
    Nažalost, čisto sumnjam da je štrcaljka moguća! Jer znam da u Hrvatsku nikako nije moguće uvesti pseće sjeme, pa čisto sumnjam da je dopušteno uvesti ljudsko :/ Pogotovo jer imamo tako divne zakone kakve već imamo!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa Vidi poruku

Nažalost, čisto sumnjam da je štrcaljka moguća! Jer znam da u Hrvatsku nikako nije moguće uvesti pseće sjeme, pa čisto sumnjam da je dopušteno uvesti ljudsko :/ Pogotovo jer imamo tako divne zakone kakve već imamo!

Rekli su mi u toj klinici u Danskoj da će mi dati aplikator i obasniti mi kako se to radi, pa ako postupak ne uspije od prve, kasnije mogu naručiti i raditi doma sama.
    Misliš da bi pošiljku gledali na carini i jednostavno bacili?
    Vidiš, na to nisam mislila. Ako je uvoz sperme zabranjen, onda mi ovi iz klinike uz najbolju volju ne mogu poslati.

E, hebem ti državu!
    Posljednje uređivanje od lorena : 30.05.2010. at 19:12

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Iako ti zelim puno uspjeha u donaciji sperme u inozemstvu,htjela bih te uputiti na nesto sto mozda ne znas,ne pada ti na pamet ili ce tiu prvi mah izazvati negodovanje,zgrazanje il otpor.Cesto surfajuci naletila sam na neke stranice odredjenih marginalnih skupina i uocila da mnogo gayeva zapravo zele postati ocevi i da bi rado ostvarili taj odnos,ali naravno nisu cesto u mogucnosti .Takodjer sam naletila na clanak ili blog neke lezbijke koja je za inseminaciju koristila spermu svog prijatelja gaya i kupljenu spricu u apoteci..Eto,rekla sam to!!!!
    Sad ce cistunke odmah skociti na mene,ali mnogi gayevi su pristojni,izrazito inteligentni ljudi odlicnih karakternih osobina i kao takvi pogodni za ocinstvo poput svih tzv.straight.Preporucam ti da razmislis dobro te da otvoris par gay foruma i mozda upoznas potencijalnog donora.Da sam na tvom mjestu ni to mi ne bi bila tako strana ideja.Sve sto dalje proizlazi iz takve konekcije trebalo bi unaprijed dogovoriti na zadovoljavajuci nacin za obje strane...
    Naravno,lakse je reci nego napraviti.
    U svakom slucaju ti zelim da uspijes.Ukoliko ces trebati pomoc oko aviokarata za Coppenhagen(ako se odlucis za putovanje u Dansku)tu ti mogu pomoci.POZZ

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

[QUOTE=Sela;1636010]Iako ti zelim puno uspjeha u donaciji sperme u inozemstvu,htjela bih te uputiti na nesto sto mozda ne znas,ne pada ti na pamet ili ce tiu prvi mah izazvati negodovanje,zgrazanje il otpor.Cesto surfajuci naletila sam na neke stranice odredjenih marginalnih skupina i uocila da mnogo gayeva zapravo zele postati ocevi i da bi rado ostvarili taj odnos,ali naravno nisu cesto u mogucnosti .Takodjer sam naletila na clanak ili blog neke lezbijke koja je za inseminaciju koristila spermu svog prijatelja gaya i kupljenu spricu u apoteci..Eto,rekla sam to!!!!
    Sad ce cistunke odmah skociti na mene,ali mnogi gayevi su pristojni,izrazito inteligentni ljudi odlicnih karakternih osobina i kao takvi pogodni za ocinstvo poput svih tzv.straight.Preporucam ti da razmislis dobro te da otvoris par gay foruma i mozda upoznas potencijalnog donora.Da sam na tvom mjestu ni to mi ne bi bila tako strana ideja.Sve sto dalje proizlazi iz takve konekcije trebalo bi unaprijed dogovoriti na zadovoljavajuci nacin za obje strane...
    Naravno,lakse je reci nego napraviti.
    U svakom slucaju ti zelim da uspijes.Ukoliko ces trebati pomoc oko aviokarata za Coppenhagen(ako se odlucis za putovanje u Dansku)tu ti mogu pomoci.POZZ[/QUOTE

Joooj, to mi se tek čini komplicirano.
    Nisam tome sklona, zbilja.
    Ne zato što imam predrasude prema gay populaciji , nego zato što ne želim imati dijete s nekim s kim nisam u sretnoj vezi.
    A budući da nisam ostvarila sretnu, zadovoljavajuću vezu, onda bih dijete imala sama.
    Ne mogu ni zamisliti kako bih se s nekim nepoznatim dogovorila o budućim odnosima. on bi viđao dijete ili što? taj netko nepoznati? Ili bi mi sjeo na vrat pa problemi? Ili kao ne bi tražio ništa, ali bi me to na kraju skupo koštalo.

Oprezna sam i nepovjerljiva, osobito kad je o tome riječ.

Ne, nikako, ne bih mogla.
    Banka sperme mi je najprihvatljivije rješenje.

A ova priča o šprici je moguća, ali ako je postotak uspješnosti u klinikama 10 do 15 posto, onda je ta žena zbilja imala sreće. Nemam pojma.

A što se tiče karata, hvala na ponudi.
    Otkako sam skužila da imamo direktan let za kopenhagen, i to više puta na dan, sve mi se čini lakše.
    Posljednje uređivanje od lorena : 30.05.2010. at 21:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •