Pokazuje rezultate 1 do 50 od 435

Tema: samohrana majka i banka sperme

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    E sada ti mogu recu samo ono sto znam tj sto mi je receno. Meni pise 150 eura za konzultacije a tu bi trebao biti i utz i spermiogram. Dalje pise da ce nem raditi genetske testove iz krvi vjerojatno i laparoskopiju koja kosta jos 500 eur i ako zakljuce da treba zamrzavanje sperme jos 200 eur.
    Sta i kako ce tocno biti znati cu za tocno mjesec dana kada startamo sa pregledima.
    I da donacija j.s. je 7000 eur
    Pak kak si??
    Kako je prosao pregled i laparoskopija??

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Pak kak si??
    Kako je prosao pregled i laparoskopija??
    Hey, dobro je nije bilo potrebe za laparoskopijom. Kaže dr. da je maternice super školska[emoji3].
    Obavili smo dodatne pretrage na trombofiliju i spermiogram. Zaključili da mi ne treba terapija i da sgram nije najbolji. To smo znali ali eto oni su nam prvi predložili da idemo na obostranu donaciju.
    Uglavnom u 2.-3. mj. bi trebali krenuti sa praćenjem ciklusa i kad bude sve kako treba putujemo na et.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    Hey, dobro je nije bilo potrebe za laparoskopijom. Kaže dr. da je maternice super školska[emoji3].
    Obavili smo dodatne pretrage na trombofiliju i spermiogram. Zaključili da mi ne treba terapija i da sgram nije najbolji. To smo znali ali eto oni su nam prvi predložili da idemo na obostranu donaciju.
    Uglavnom u 2.-3. mj. bi trebali krenuti sa praćenjem ciklusa i kad bude sve kako treba putujemo na et.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
    Super, drago mi je da ste zadovoljni i da je sve proslo kak treba.
    Sretno draga do nebaaaa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •