Pokazuje rezultate 1 do 50 od 435

Tema: samohrana majka i banka sperme

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Ma ne gledam ja to tako tragicno s ceskom,znam da ima parova gdje musko je partner koji npr.ima dijete iz prvog braka ili nesto i jednostavno kaze da ce podrzat partnericu,ali da ne zeli da je to dijete njegovo zbog losih iskustava...sad mozemo mi raspravljat dal je to licemjerno ili ne...ali ta zena u tom trenutku ima partnera zar ne?
    Ali svejedno ni ja nisam za tu opciju,od pocetka mi ta sistina klika iako se susrecem sa milion predrasuda i prevrtanja ociju kad kazem makedonija,dok nisam nikome govorila ni na kraj pameti mi nije bila predrasuda o makedoniji.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Natka12345678 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne gledam ja to tako tragicno s ceskom,znam da ima parova gdje musko je partner koji npr.ima dijete iz prvog braka ili nesto i jednostavno kaze da ce podrzat partnericu,ali da ne zeli da je to dijete njegovo zbog losih iskustava...sad mozemo mi raspravljat dal je to licemjerno ili ne...ali ta zena u tom trenutku ima partnera zar ne?
    Ali svejedno ni ja nisam za tu opciju,od pocetka mi ta sistina klika iako se susrecem sa milion predrasuda i prevrtanja ociju kad kazem makedonija,dok nisam nikome govorila ni na kraj pameti mi nije bila predrasuda o makedoniji.
    Ovdje pišemo o solo ženama ili ženama u istospolnim vezama kojima je potreban IVF/IUI s doniranim spolnim stanicama. Ovaj hipotetski primjer kojeg si navela odnosi se na žene u hetero vezi i ovdje nije relevantan.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Natka12345678 prvotno napisa Vidi poruku
    Natka razgovor s psihologom je obavezan.
    Ako ti sada vec imas predrasude u vezi Makedoniji onda dobro razmisli da li je ovo za tebe.
    Oprosti sto sam iskrena ali je tako. Veliki klik se u glavi mora napraviti jer ovo sto sam ja prosla kao samica nije niti malo lako i moras se znati nositi s tim....i prije vec budes trudna.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 01.09.2017. at 13:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •