-
Drage sve, ovdje sam se jednom javila i sada se ponovno javljam. Bila sam na inseminaciji prije malo više od pola gdine u Storkklinik u Danskoj, nažalost nije uspjelo. Obzirom da su mi "crvi u guzici" i neda mi se ponavljat "običnu" inseminaciju ne znam koliko puta odlučila sam se ići na malo veće mogućnosti za uspjehom - pa sam krenula s procesom IVF -a kod njih. Cijena je 25000kn za žene do 35 godina (+35.-ta godina) + lijekovi. Moram ih pohvaliti, toliko su to normalni krasni ljudi, a klinika je baš specijalizirana za samohrane i gej mame (ja sam gej pa mi svaki put se srce rastopi koliko ne osjećam niti zc diskriminacije). Uglavnom, sada sam na bemfoli 150, postoji kao strah da se ne prestimuliram - hormoni su mi uravnoteženi, obavila sam i propuhivanje jajovoda i to štima. Prvi ultrazvuk napravljen u 2.danu ciklusa i imam 18 antralnih folikula. Poliklinika Harni mi ovdje rade ultrazvuke, njima šaljem nalaze do trenutka kad trebam otići tamo na postupak. Držite mi fige <3 i ja bi bila mama
Čestitke ovdje svim trudnicama i mamama!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma